UPDATE VIDEO


A început Ziua Agentului Imobiliar, cel mai aşteptat moment al anului în breaslă. Peste 200 de specialişti în domeniu s-au adunat la Hotel Hilton pentru a participa la un eveniment de top, marca IMOPEDIA.ro. Anul acesta este cu atât mai special cât Christian Nowotny, unul dintre cei mai reputați traineri din real-estate, revine la Ziua Agentului Imobiliar pentru a împărtăşi cunoştinţe, secrete şi optimism în rândul invitaţilor.

33814-christian-nowotny.jpgDupă şase ani de provocări economice, specialiştii din imobiliare au fost nevoiţi să se adapteze unei noi pieţe. Trecerea de la o paradigmă la alta nu a fost însă uşoară, iar perfecţionarea este o nevoie continuă a celor care vor să aibă succes în acest domeniu. Tocmai de aceea, prezenţa lui Christian Nowotny, unul dintre cei mai apreciați specialiști din sectorul real estate, a fost una dintre cele mai bune veşti pe care le putea primi un agent imobiliar determinat să fie cel mai bun.

„Mottoul meu este „Fă totul cu pasiune, sau nu mai face nimic” (engl. „Do it with passion or don’t do it at all”. Personal, iubesc cu adevărat meseria pe care o am. Îmi doresc să produc ceva care să dureze, ceva care să rămână mărturie în timp a existenţei mele. Ca şi dezvoltator, îmi doresc să le pot spune copiilor mei mândru: „Eu am construit această clădire!”. Ca agent imobiliar, mă motivează incredibil privirea din ochii clienţilor care se află în noua lor proprietate şi ştiu că este perfectă pentru ei. Îndeplinirea viselor oamenilor mă face fericit. Iar goana după clienţi, proprietatea perfectă şi momentul perfect întrunesc aşa numita nevoie de vânătoare, partea comercială a întregului proces”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Christian Nowotny, trainer, investitor şi dezvoltator imobiliar.

Nowotny va vorbi despre valorile de bază pe care trebuie să le aibă un agent imobiliar de top

Pentru a răspunde tuturor întrebărilor agenţilor imobiliar, Nowotny va avea un discurs structurat în două părţi. Temele de discuţie au fost alese chiar de către participanţii la Ziua Agentului Imobiliar, care au putut vota subiectul lor preferat dintre mai multe opţiuni prestabilite. Aceştia vor putea afla informaţii legate de marketing imobiliar, importanţa brandigului personal sau modul în care trebuie să decurgă relaţia dintre agent, agenţie şi client.

„Christian este o figură emblematică în RE/MAX Austria, în RE/MAX Europa. El are experienţă atât ca agent, cât şi ca broker owner, ca proprietar de birou, apoi în ultima perioadă şi ca director regional, el fiind partener în RE/MAX Bulgaria. Este un personaj cu carismă, cu capacitate foarte bună de comunicare, este un om valoros şi mă bucur că este alături de noi, la RE/MAX”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

„Educaţia imobiliară pe piaţa românească este în vid”

Importanţa Zilei Agentului Imobiliar este de netăgăduit, în rândul specialiştilor din breaslă, iar oportunităţile pe care aceştia le întâlnesc la evenimentul IMOPEDIA.ro sunt confirmate cu fiecare nouă ediție. 

Mă bucur să observ că, de la o ediţie la alta, există tot mai mult interes pentru Ziua Agentului Imobiliar. De asemenea, remarc tot mai mulţi participanţi, oameni de calitate, aşa cum ne-am dorit şi aşa cum am poziţionat acest eveniment. Ca în fiecare an, am pregătit momente de excepţie, care cu siguranţă vor rămâne în amintirea invitaţilor noştri. De asemenea, ne vom surprinde publicul şi cu nişte elemente-surpriză. Pe acestea însă le vom dezvălui numai de-a lungul evenimentului”, declară Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Aceasta este cea de-a cincea ediţie a Zilei Agentului Imobiliar şi a doua oară când Christian Nowotny onorează publicul din România cu prezenţa la eveniment. Specialistul în imobiliare a mai participat şi la prima ediţie ZAI, în 2010. Istoria IMOPEDIA.ro este însă mult mai veche de atât, iar perfecționarea și specializarea a fost întotdeauna una dintre prioritățile companiei.

Suntem de 15 ani în piaţă, timp în care nu ne-am dorit doar să oferim servicii de calitate clienţilor noştri. Dintotdeauna am participat activ la crearea unei comunităţi preocupate constant de educaţie şi specializare, iar Ziua Agentului Imobiliar a fost conceput încă de la început ca un eveniment pentru profesionalizarea breslei”, încheie Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro

UPDATE

„Tu faci imobiliarele!” este deviza ZAI, iar pentru a demonstra adevărul din această sintagmă, Ziua Agentului Imobiliar a debutat cu discurul regizorului Millo Simulov, numele de care se leagă una dintre cele mai mari schimbări din industria filmului românesc: primul film interactiv din România, „Kiddo”. Pentru a introduce acest concept revoluționar pentru piața locală, Millo Simulov a trebuit să transforme preconcepțiile în avantajele lui. A fost un demers anevoios, dar care l-a transformat într-un bun cunoscător al tehnicilor de manipulare. 

Cred puternic în faptul că viața noastră este suma deciziilor pe care le luăm. Prin urmare, succesul profesional, în orice industrie, este la îndemâna fiecăruia. Trebuie doar să știi cum să întorci situațiile în favoarea ta, iar acest lucru se poate obține prin ceea ce eu numesc manipulare pozitivă. Clienții trebuie uneori convinși că un concept sau o proprietate li se potrivește, îi avantajează. Toți își vor binele, dar nu toți știu să îl și identifice. Filmul interactiv Kiddo este o dovadă a acestui lucru, tocmai de aceea am decis să îl prezint specialiștilor prezenți la Ziua Agentului Imobiliar. Felicit IMOPEDIA.ro pentru inițiativa de a uni o breaslă sub același acoperiș”, a declarat regizorul Millo Simulov, în prima parte a evenimentului care se desfășoară azi.

Programul a continuat cu mult așteptatul discurs al lui Christian Nowotny, care a fost placut surprins să observe schimbările de pe piața imobiliară locală. 

Mulțumesc IMOPEDIA.ro pentru invitație, a fost o experiență pe care aș repeta-o cu plăcere. Publicul a fost foarte dinamic, dornic să acumuleze cât mai multe informații. Am observat o schimbare radicală față de prezența mea anterioară la ZAI, în 2010. Dacă atunci publicul părea sceptic și reținut în participare, acum a fost un discurs interactiv, cu multe întrebări, dinamic”, a declarat Christian Nowotny după prezentarea pe care a ținut-o.

CITEȘTE ȘI: C. Nowotny divulga secretele miliardarilor: marile averi se pot face uşor, chiar şi în România

 

15 April 2014