Nu le-a fost uşor, dar până la urmă au reuşit. Simona şi Adrian şi-au văzut visul cu ochii. La doar câteva zile după ce anunţau că au găsit o garsonieră de care s-au îndrăgostit la prima vedere, că au dat deja un avans de 12.000 de euro şi că au primit şi evaluarea de la bancă, cei doi ne-au dat vestea cea mare.

 După îndelungi căutări, cercetări şi săpături, după ce am finalizat tot ce putea fi finalizat... AM SEMNAT contractul de vânzare-cumpărare şi ipotecare pentru garsoniera visurilor mele la Volksbank. Sunt fericitul propritar şi mulţumesc tuturor ce au fost alături de mine... cu ajutorul şi votul... Sunteţi deosebiţi...Votaţi în continuare..."

Felicitări! S-o stăpâniţi sănătoşi! Vă aşteptăm cu noi informaţii pe măsură ce apar. Vrem să ştim ce schimbări faceţi în noua voastră casă şi, mai ales, când vă mutaţi.

Ana şi Răzvan au primit şi ei veşti bune. Au fost din nou să-şi vadă noul apartament, de data aceasta însoţiţi de o prietenă care este inginer de instalaţii şi care a vrut să vadă dacă există probleme din acest punct de vedere.

Din fericire, totul pare în regulă, dar Ana şi Răzvan au identificat câteva probleme pe care le vor semnala dezvoltatorului: „nu se închide bine uşa de la dormitor, caloriferul din baie este montat prea jos, scurgerea la balcon nu este eficientă şi sunt necesare câteva mici retuşuri între gresie şi parchet". Cei doi au primit şi contractul de vânzare-cumpărare, pe care îl vor analiza împreună cu un avocat. De asemenea, Ana şi Răzvan vor să adauge câteva clauze, pe care urmează să le formuleze.

Cum spune o vorbă... Totul e bine când se termină cu bine. La început au fost 10. 10 concurenţi dornici să aibă un cămin al lor au intrat într-o cursă contra-cronometru. La mai puţin de o lună de la start, Vlad a terminat primul Goana după casă. Au rămas 9. În scurt timp, Ana şi Răzvan şi-au găsit şi ei casa mult visată şi au ieşit învingători din cursă.

Atunci, mai erau 8. Ligia şi Florin au semnat de asemenea contractul pentru noua lor casă şi au mai rămas 7. Ieri, Simona şi Adrian au trecut de partea învingătorilor. Au mai rămas 6. 6 concurenţi care continuă să alerge în Goana după casă în speranţa că vor avea noroc şi vor găsi exact ce îşi doresc. Au toate şansele ca visele lor să devină realitate. Au demonstrat-o deja cei patru concurenţi care şi-au cumpărat locuinţele visate şi care aşteaptă acum să se mute în casă nouă.

 Mult succes în continuare!

 

 

 

19 November 2009