Ansamblurile noi atrag clienţii sătui neajunsurile clădirilor vechi de zeci de ani. Scări de bloc luminoase, lifturi moderne, apartamente aflate la primul proprietar sau finisaje impecabile – acestea sunt câteva dintre argumentele care îi conving pe cumpărători. În plus, cei mai mulţi dezvoltatori le oferă locatarilor diverse alte facilităţi şi servicii, în timp ce preţurile au devenit accesibile celor mai mulţi potenţiali clienţi. IMOPEDIA.ro prezintă câteva dintre cele mai noi apartamente cu două camere, din toate cele patru mari zone ale Capitalei.

33163-1539_57529.jpgCu mai bine de un deceniu în urmă, construcţiile rezidenţiale noi erau realtiv rare şi erau dedicate unei categorii restrânse: aceea a clienţilor cu venituri impresionante. Dar dezvoltatorii imobiliari au constatat că există o cerere mare pentru locuinţe noi şi moderne, astfel că au început să construiască fie ansambluri cu multe clădiri, la periferie, fie câte un bloc micuţ, strecurat în cartierele cu istorie.

Clienţii tineri sunt cei care reuşesc să treacă peste prejudecăţile legate de construcţiile recente, mânaţi de dorinţa de a fi primul proprietar al propriului cămin. Bugetele acestora sunt limitate, de cele mai multe ori, astfel că apartamentele cu două camere sunt printre cele mai tranzacţionate locuinţe. Seceta imobiliară a ultimilor ani i-a făcut pe dezvoltatori să se adapteze noilor cerinţe, iar ofertele imobiliare de apartamente noi, cu două camere, la preţuri accesibile, sunt acum mai numeroase ca niciodată.

Vestul Capitalei se mândreşte cu cel mai ridicat număr de noi apartamente din oraş

Militari – un apartament cu suprafaţa utilă de 51 metri pătraţi se vinde cu 38.250 euro. Locuinţa cu un dormitor este dotată cu centrală proprie şi se predă la cheie. Militari Residence este cel mai mare complex rezidenţial din întreaga ţară, cu un total de 54 de blocuri şi peste 8.000 de apartamente. Vezi mai multe detalii aici.

Prelungirea Ghencea – o locuinţă cu suprafaţa utilă de 50,3 metri pătraţi se vinde cu 42.500 euro. Apartamentul are bucătărie deschisă, beneficiază de finisaje de calitate şi vine la pachet cu loc de parcare. Blocul are cinci etaje şi face parte din ansamblul Red House. Vezi mai multe detalii aici.

Rahova – un apartament cu suprafaţa utilă de 53,1 metri pătraţi are preţul de vânzare de 39.000 euro. Locuinţa cu un dormitor este amplasată într-o clădire inaugurată în anul 2013 şi se predă complet finisată. Unul dintre avantajele ansamblului Dream Residence este că se află într-o zonă cu infrastrctură nouă, la o distanţă de numai patru kilometri de Piaţa Unirii. Vezi mai multe detalii aici.

Nordul Bucureştiului, rezervat cumpărătorilor cu buget generos

Pipera – un apartament cu o suprafaţă utilă de 60 metri pătraţi se vinde cu 64.900 euro, direct de la dezvoltator. Printre altele, locuinţa decomandată este dotată videointerfon şi cu centrală proprie, iar încălzirea se face prin pardoseală. Construcţia a fost finisată în 2012, iar ansamblul rezidenţial Diamond Residence beneficiază de pază şi supraveghere video, precum şi de piscină, loc de joacă pentru copii sau foişoare cu spaţii de relaxare. Vezi mai multe detalii aici.

Băneasa – o locuinţă cu o suprafaţă utilă de 70 metri pătraţi se vinde cu 78.321 euro. Amplasat în ansamblul Melita Residence, apartamentul semidecomandat beneficiază de finisaje de lux şi dotări moderne, iar clădirea cu patru etaje a fost finalizată în anul 2013, fiind construită conform celor mai înalte standarde calitative europene. Vezi mai multe detalii aici.

Zona de Est atrage clienţii ataşaţi de un anumit cartier

Pantelimon (oraş) – un apartament cu o suprafaţă utilă de 70 metri pătraţi este scos la vânzare cu 45.000 euro. Locuinţa decomandată se predă la cheie, cu finisaje şi dotări moderne. Clădirea a fost finisată în anul 2013, face parte din ansamblul Pantelimon Residence şi se va preda branşată la toate utilităţile. Vezi mai multe detalii aici.

Titan – o locuinţă cu o suprafaţă utilă de 55 metri pătraţi se vinde cu 50.000 euro. Apartamentul decomandat este amplasat la primul nivel al unui bloc micuţ, cu trei etaje, a cărui construcţie a fost încheiată în anul 2013. Cea mai apropiată staţie de metrou se află la câteva minute de mers pe jos. Vezi mai multe detalii aici.

Sudul Capitalei, zonă cunoscută pentru preţurile mici

Berceni – un apartament cu suprafaţa utilă de 57 metri pătraţi este scos la vânzare cu 43.000 euro. Locuinţa decomandată beneficiază de finisaje de calitate şi vine la pachet cu un loc de parcare amplasat subteran. Blocul cu şase etaje face parte din ansamblul Studio Plus Metalurgiei, în care sunt peste 100 unităţi locative. Vezi mai multe detalii aici.

Olteniţei – o locuinţă cu suprafaţa utilă de 56 metri pătraţi se vinde cu preţul de 50.000 euro. Cu o compartimentare interioară eficientă, apartamentul beneficiază de materiale de construcţie de ultimă generaţie, de calitate superioară. Blocul a fost inaugurat în anul 2013 şi face parte din complexul Gama Residence. Vezi mai multe detalii aici.

Berceni - un apartament cu o suprafaţă utilă de 48 metri pătraţi are un preţ de vânzare de 29.500 euro. Locuinţa decomandată are centrală proprie, iar clădirea a fost finisată în anul 2013. Ansamblul rezidenţial Nova 4 este ridicat la o distanţă de câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou Dimitrie Leonida. Vezi mai multe detalii aici.

CITEŞTE AICI: Care sunt caracteristicile unui cartier bine cotat?

 

27 February 2014