Kaufland continuă să se extindă în România. Săptămână aceasta, liderul pieţei locale de comerţ alimentar a demarat  lucrările pregătitoare pentru construcţia unui nou hipermarket în Capitală. Centrul comercial va fi ridicat pe o parte din terenul fostei platforme industriale Electroaparataj din cartierul Pantelimon.

30341-2008-09-22_kaufland_12_3437.jpgNoul hipermarket Kaufland va fi construit în partea de est a Bucureştiului, lângă viitorul centru comercial Mega Mall, pentru care dezvoltatorii Real 4 You din Austria mai aşteaptă o serie de chiriaşi, înainte de începerea lucrărilor. La începutul anului, erau semnate contracte de închiriere pentru 35% din suprafaţa comercială a proiectului.

Mega Mall a avut un succes remarcabil pe piaţa de retail locală, având în vedere poziţionarea sa excelentă, zona de atracţie vizată şi mixul echilibrat de chiriaşi. Există peste 15.000 mp de spaţii aflate în stadii avansate de negociere. În acest moment, estimăm că proiectul va ajunge la o rată de ocupare de peste 50% în lunile următoare”, a declarat Liana Dumitru, Associate Director în cadrul Colliers International Romania.

Printre chiriaşii care au semnat deja un contract de închiriere se află Carrefour, Flanco, Altex, H&M, C&A, Lee Cooper, Bata.

Proiectul este uşor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport în comun şi va fi deservit de viitoarea linie de metrou, aflată în proiect. Cu un concept special şi cu peste 3.000 locuri de parcare ce vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor, Mega Mall vizează să devină una dintre destinaţiile de top pentru cumpărături în Bucureşti”, a  spus Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox.

 

CITEȘTE ȘI Profiturile mari din imobiliare, obţinute doar de cei care îndeplinesc două condiţii: au bani şi ştiu să se adapteze

 
 

16 May 2013