Într-un efort susținut de a îmbunătăți practicile și activitatea din piața imobiliară de la noi, RE/MAX România organizează cea de-a doua ediție a trainingului „Next Level in Real Estate”. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de educație și de specializare, indiferent de nivelul carierei la care se află.

35688-gil_liran.jpgRE/MAX România organizează zilele acestea „Next Level in Real Estate 2”, considerat a fi cel mai important eveniment educațional al acestui sfârșit de an. Dedicat tuturor celor care își desfășoară activitatea în domeniul real estate, evenimentul se află la cea de-a doua ediție în care îl are ca invitat pe trainerul israelian Gil Li-ran (Head of Marketing RE/MAX Israel), ce va aborda diverse subiecte de interes pentru breaslă.

 „Prin acest sistem deschis de traininguri, ne dorim ca toți cei care activează în această industrie să vadă oferta educațională disponibilă în rețeaua RE/MAX, în speranța că vor decide să se alăture sau să colaboreze cu birourile noastre (vedem un business și în aceste colaborări, întrucât promovăm listările exclusive). 80% dintre cei prezenți la sesiunea de pe 3 noiembrie de la Cluj au fost din afara rețelei RE/MAX și au fost extrem de impresionați de informații, astfel încât unii dintre ei vor veni și la București, pentru sesiunea detaliată”, declară Răzvan Cuc, director regional RE/MAX România.

Trainer & coach de renume mondial, Gil Li-ran a instruit peste 1.500 agenți imobiliari, în cadrul unor evenimente din domeniul real estate organizate în Europa, Asia și America. Aflat la noi în țară pentru a treia oară în decursul unui singur an, acesta plănuiește să își surprindă audiența cu informații complet noi.

„Am conceput un training complet diferit față de cel din vară, sunt informații noi atât pentru agenți, cât și pentru cei dețin și administrează un business în domeniul imobiliar. În sesiunea dedicată agenților imobiliari, vom discuta despre metode și strategii de promovare în mediul online, brand recognition sau cum pot oferi servicii excepționale pentru profituri excepționale. În sesiunea pentru brokeri/owneri, vom vorbi despre cum se construiește și se manageriază un mega-office, cum se recrutează agenți, cum se împart comisioane sau metode de leadership avansat”, declară pentru IMOPEDIA.ro trainerul israelian Gil Li-ran.

Apreciat pe plan internațional pentru abordarea sa inovatoare, Gil Li-ran a intrat în acest domeniu în anul 2007, în plin apogeu al sectorului real estate. Cu o bogată experiență în strategii și metode de lucru aplicabile pe timp de criză, trainerul israelian subliniază că piața imobiliară funcționează după același sistem peste tot, deși există caracteristici diferite în fiecare țară. După numeroase discuții cu diverse tipuri de audiență, din culturi diferite, specialistul Gil Li-ran se declară încântat de faptul că a reușit să se conecteze foarte bine cu publicul român.

„Este o adevărată plăcere să revin în România într-un timp atât de scurt. Interesul participanților este extrem de ridicat, se simte că publicul este preocupat de educație, este evident că oamenii vor să se perfecționeze. Iar într-un astfel de mediu nu are cum să nu fie o reală bucurie să revin oricând”, conchide trainderul israelian.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

 

4 November 2014