Achiziția unei locuințe nu trebuie făcută numai după criterii precum prețul sau zona. Pe termen lung, valoarea unui apartament în funcție de zonă poate să scadă sau să urce, evoluție ce poate fi prevăzută încă de la semnarea contractului. Însă calitatea construcției, compartimentarea inteligentă a locuinței sau experiența dezvoltatorului sunt caracteristici pe care mulți cumpărători tind să le treacă cu vederea, în febra cumpărăturilor, caracteristici care pot contribui din plin la valoarea ulterioară a construcției, avertizează reprezentanții 20th Residence, unul din marii dezvoltatori ai pieței imobiliare din București. 

37643-image.jpgPiața construcțiilor a înregistrat o creștere semnificativă în ultimii doi ani, atât în ceea ce privește numărul locuințelor noi, cât și a solicitărilor de cumpărare. Astfel, este interesant de urmărit care sunt ofertele actuale, dar mai ales de ce și cum sa ne îndreptăm atenția spre o locuintă sau alta. Ce face diferența? 

Cumpărătorii imobiliari au revenit în piață, după o absență de câțiva ani, justificată de dificultățile financiare. Dar, odată cu reluarea activității din sectorul imobiliar, s-au schimbat și anumiți parametri – criteriile avute în vedere de clienți, la achiziția unei locuințe, s-au modificat, influențate de experiențele recente ale ultimilor ani. Românii au devenit mai atenți la cheltuirea banilor în sectorul imobiliar, nemaifiind dispuși să plătească bani mulți pentru un apartament învechit, amplasat într-un imobil care riscă să se prăbușească în caz de seism. Clienții nu mai vor să își amaneteze viitorul, pentru a obține o locuință necorespunzătoare, într-un bloc de calitate îndoielnică, ci incearcă să obțină cel puțin o variantă echilibrată preț-calitate tinzând spre căutarea celor mai bune oferte de pe piață.

„Achiziția unei locuințe este un moment important, în viața unui român cu venituri obișnuite. Este vorba despre o sumă însemnată, pentru care cei mai mulți clienți contractează un credit. Dincolo de preț și zonă, cumpărătorul trebuie să se gândească și la următorul aspect: care va fi costul real al apartamentul respectiv peste câțiva ani, peste un deceniu? Nu suntem obișnuiți să privim achiziția unui cămin ca pe o investiție, însă experiența ultimilor ani ne-a învățat că trebuie să luăm în calcul astfel de criterii, pentru a ne proteja viitorul”, subliniază reprezentanții 20th Residence.

Experiența dezvoltatorului imobiliar și recomandările altor proprietari, o adevărată carte de vizită pentru un proiect rezidențial

Blocurile ridicate în perioada de glorie a comunismului împlinesc deja aproape patru decenii de la inaugurare, iar multe dintre proiectele de locuințe realizate în perioada imediat următoare acesteia încep sa aibă nevoie de investiții suplimentare pentru atingerea unui nivel de confort normal și necesar Cele mai multe au probleme de izolație, finisajele sunt degradate, sistemele electrice sunt problematice, compartimentarea unităților nu mai corespunde stilului de viață actual, designul este învechit, iar facilitățile moderne lipsesc uneori cu desăvârșire. Dezavantajele sunt nenumărate, însă deocamdată sunt puține alternative de încredere, pe piața românească. Cei mai mulți clienți încă privesc cu suspiciune construcțiile noi, din cauza unor exemple negative, din perioada de boom imobiliar.

„Piața s-a schimbat enorm, în ultimii 15 ani, se observă o maturizare a acestui segment. Din fericire, în acest moment cumpărătorii penalizează imediat greșelile unui dezvoltator imobiliar, iar reclama negativă poate desființa un business în acest domeniu. În cazul nostru însă, cea mai bună carte de vizită este experiența de peste 25 de ani din domeniul construcțiilor, recomandările clienților fiind grăitoare. Ne diferențiem față de ceilalți constructori din zonă prin faptul că am ridicat nivelul de calitate al materialelor folosite la construirea blocului, cu ajutorul unor parteneri de renume pe plan mondial – Baumit, Mapei, Ideal Standard, Marazzi, Vimar, Wiessman și alții. Păstrăm, de asemenea, standarde înalte și acordăm o mare atenție la punerea în operă a materialelor ceea ce face diferența pe termen lung, asigurând faptul că investiția inițială este suficientă pentru a păstra calitatea dorită a locuinței un timp îndelungat, fără a avea costuri suplimentare ulterioare. Iar acest lucru este un element esențial în achiziția unei locuințe”, declară reprezentanții 20th Residence.

După succesul înregistrat de 19th Residence, proiectul 20th Residence cucerește prin aceeași formulă a calității și atenție la detalii, completată de avantajele zonei. Amplasat în partea de nord-vest a Bucureștiului, pe Splaiul Independenței, în zona Politehnică-Regie, ansamblul 20th Residence se bucură de acces rapid către metrou și alte mijloace de transport în comun. Proiectul se află la mică distanță de parc și alte locuri de agrement, având în imediata proximitate grădinițe și instituții de învățământ, precum și magazine, supermarketuri și complexuri comerciale.

20th Residence oferă clienților săi soluții atât pentru tinerii aflați la început de drum cât și pentru familii cu unul sau doi copii, incluzând în proiect mai multe tipuri de locuințe, cu dotările complementare necesare: garsoniere, apartamente cu două și trei camere, cu locuri de parcare subterane și supraterane. Ești interesat de mai multe DETALII? Vizitează site-ul 20th Residence!

  • Garsonierele au suprafețe cuprinse între 40 și 43 mp utili, de la 49.000 euro (TVA inclus)
  • Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 64 și 70 mp utili, de la 76.500 euro (TVA inclus)
  • Apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 83 și 89 mp utili, de la 100.000 euro (TVA inclus)

Luminoase și spațioase, rafinate și moderne, toate locuințele din 20th Residence sunt concepute și compartimentate pentru a răspunde cât mai bine nevoilor din prezent ale clienților, indiferent de etapa în care se regăsesc. Materialele de construcție și finisajele alese vin de la producători de renume, care nu se feresc să ofere garanție pe o perioadă îndelungată. Caracterizat în primul rând de calitate, proiectul 20th Residence este gândit de o echipă de specialiști din mai multe domenii, pentru a aduce o perspectivă completă asupra produsului final și a oferi  constant sprijin și consultanță noilor proprietari.

„Locația acestui proiect este atent aleasă, astfel încât să satisfacă nevoia clientului de a avea în imediata apropiere o gamă largă de servicii și facilități. Relația cu clienții noștri este caracterizată de respect și răbdare, deoarece înțelegem că, la achiziția unei locuințe, aceștia trec printr-unul dintre cele mai importante momente din viața lor”, conchid reprezentanții 20th Residence.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:


9 July 2015