Agenţiile imobiliare internaţionale abundă cu oferte incredibile. Vile noi sau renovate, construite în zone pitoreşti, se vând la preţul cu care în România abia dacă reuşeşti să cumperi un apartament cu trei camere. Iar apartamente de lux, situate pe malul mării, pornesc de la preţuri cu care se vând la noi garsonierele din zone secundare. IMOPEDIA.ro vă arată ce puteţi cumpăra cu un bugest estimativ de 85.000 euro, în restul lumii.

30408-bulgaria_1.jpgÎn Bulgaria, 85.000 de euro vă asigură o vilă pe malul mării, aproape de Albena. Este vorba despre o casă de 100 mp şi două dormitoare, dintr-un ansamblu rezidenţial nou construit. Complexul este construit aproape de Albena şi are privelişte către mare, de o parte, şi către o zonă verde, de cealaltă parte. Vila are baia şi bucătăria deja mobilate şi utilate, iar în cadrul complexului rezidenţial este acces la un gratar, piscine de adulţi şi copii şi locuri de parcare. Pentru cei care vor să achite în rate, dezvoltatorul oferă posibilitatea de a achita o taxă de rezervare de 3.000 euro, 30% din preţ la semnarea antecontractului şi diferenţa odată cu stabilirea noului proprietar.

Zona Konyaalti, Antalya, din Turcia este una dintre preferatele vesticilor, care şi-au cumpărat în număr mare locuinţe de vacanţă în zonă, în ultimii 10 ani. Un apartament cu trei camere şi două băi se vinde în zonă cu 77.000 euro. Apartamentul se află într-un complex rezidenţial nou construit, situat la doar câţiva paşi de plajă. Tot la câteva minute de mers pe jos se află şi centrul localităţii şi bazarul.  

30409-spania_1.jpgTot pe malul mării, dar în Spania, aproape de Marbella, un apartament trei camere, două băi şi terasă, situat într-un ansamblu rezidenţial nou se vinde cu 89.000 euro. Suprafaţa este de aproape 90 mp şi oferta este considerată una dintre cele mai bune de pe piaţă, dat fiind faptul că proprietarul a deci să reducă preţul. Bucătăria se vinde complet mobilată şi echipată, iar priveliştea este uimitoare, de la balcon putând fi văzute atât marea cât şi întregul oraş.

În Londra, într-unul dintre cele mai reputate ansambluri rezidenţiale situate în zona Royal Docs, un apartament cu trei camere costă 83.800 euro. Proprietatea are un hol amplu, o bucătărie mare, două dormitoare, o baie şi parcare privată.

În Franţa, un apartament cu două camere dintr-o vilă proaspăt renovată la interior, situată în centrul oraşului comercial Piegut, se vinde cu 83.000 euro. Oraşul se află în a treia cea mai mare zonă a Franţei, Dordogne, cunoscută pentru peisajele pitoreşti, cu cele peste 4.000 castele care însumează 10% din numărul total de castele din ţară. Zona este în mod tradiţional preferata străinilor care vor să îşi cumpere o locuinţă, printre cei mai activi clienţi fiind britanicii, irlandezii şi danezii.

 PE ACEEAȘI TEMĂ: Cât costă un vis imobiliar? Ce poţi cumpăra cu banii de Prima Casă în Monaco, Miami sau Manhatan?

 

 

 

20 May 2013