Viena găzduieşte zilele acestea un eveniment imobiliar de proporţii: Convenţia Europeană RE/MAX. Aflată la cea de-a patra ediţie, reuniunea anuală este caracterizată numai de superlative: cei mai importanţi oameni din industrie, cele mai aprinse dezbateri, cei mai reputaţi speakeri şi cei mai distinşi invitaţi. IMOPEDIA.ro se află la faţa locului şi prezintă în exclusivitate cele mai importante momente din cadrul acestui eveniment.

26344-lobby.jpgRE/MAX Europa organizează cea de-a patra ediţie a Convenţiei Europene, un eveniment de amploare, la care participă peste 600 persoane. Personal din cadrul reţelei, agenţi şi brokeri imobiliari, manageri regionali, invitaţi speciali şi parteneri, cu toţii se întâlnesc la Viena între 12 şi 14 septembrie 2012, pentru a-i asculta pe cei mai reputaţi traineri imobiliari, pentru a aborda cele mai interesante teme ale momentului şi pentru a se lăsa uimiţi de organizatorii care se depăşesc de la un an la altul.

„Cu 11.000 agenţi imobiliari şi 1.500 birouri în 33 ţări europene, ReMax este ca o uriaşă familie. Astfel că o dată pe an organizăm această Convenţie Europeană, pentru a aduce la un loc cât mai mulţi membri ai familiei, în cadrul unui eveniment de formare profesională, de socializare şi de distracţie. După trei zile educaţionale distractive, oamenii se întorc acasă mai uniţi între ei, mai motivaţi să lucreze, dornici să înveţe mai mult şi să implementeze noi tehnici”, declară pentru IMOPEDIA.ro Peter Rossegg, Marketing Director în cadrul RE/MAX Europe.

Reuşita unui astfel de eveniment stă în atenţia la detalii: planificarea şi organizarea durează un an întreg

Fiecare ţară din reţeaua internaţională are un reprezentant la cea de-a patra ediţie a acestui eveniment grandios, însă cei mai mulţi participanţi vin din Austria, Germania, Elveţia şi Finlanda, spun organizatorii. În principiu, acest eveniment este dedicat membrilor RE/MAX, proprietarilor şi angajaţilor acestora, asociaţilor şi consultanţilor imobiliari. Însă la Conveţia Europeană participă şi numeroşi invitaţi din afara companiei, fie oameni interesaţi să se alăture reţelei, fie investitori interesaţi de afacerile din anumite regiuni. Planificarea unei întruniri de asemenea proporţii presupune o muncă asiduă, începută încă de la încheierea ultimei Convenţii.

„Începem să plănuim acest eveniment cu un an înainte. După fiecare reuniune anuală, analizăm aprecierile participanţilor, ne interesăm ce părere au avut despre traineri şi despre subiectele alese, îi întrebăm ce teme sunt de interes şi ce oratori ar dori să vadă anul viitor. În urma unei atente analize a acestor informaţii, o întreagă echipă de management se ocupă de elaborarea programului pentru anul următor”, explică directorul de marketing.

Expert în business coaching, Richard Robbins va vorbi despre construirea unei cariere de succes în ciuda piedicilor economice actuale

În urma feedbackului de anul trecut, organizatorii au decis ca invitatul-cheie al celei de-a patra ediţii a Convenţiei Europene RE/MAX să fie tot Richard Robbins. Acesta este unul dintre cei mai buni speakeri din industria imobiliară, a fost extrem de apreciat de public, astfel că anul acesta îşi va împărtăşi cunoştinţele despre construirea unei cariere profitabile în domeniul imobiliar, în condiţiile actuale ale pieţei.

Evenimentul a început în prima seară cu o recepţie organizată la Austria Trend Hotel Savoyen, iar joi va continua cu seminarii cu diferite teme, ţinute de cele mai importante nume de pe scena pieţei imobiliare internaţionale: Michael Polzler, Volker Weissenberger şi Richard Robbins.

În ultima zi, vor fi conversaţii libere, dar cu teme pre-stabilite, precum ducerea propriei afaceri la un nivel superior sau implementarea noilor tehnologii în rutina de zi cu zi. Printre toate aceste cursuri şi discursuri, organizatorii au avut grijă să strecoare pauze pentru networking şi momente de distracţie pentru relaxare. 

CITEȘTE ȘI: Vrei să fii milionar în euro? Următorii trei ani sunt cruciali pentru cei cu planuri de îmbogăţire


 

13 September 2012