Accentele de culoare reuşesc să înveselească orice spaţiu, mai ales dacă este vorba de un apartament care se bucură de lumină naturală din plin, indiferent de suprafaţa acestuia. IMOPEDIA.ro prezintă o variantă de amenajare veselă  a unui apartament de 50 metri pătraţi, proiect ce poartă semnătura unei firme de design din Suedia.

31025-homepage.jpgPentru a reuşi să ne păstrăm locuinţa permanent în pas cu moda, nu trebuie decât să alegem un stil care ne reprezintă şi să ne decorăm locuinţa cu elemente personalizate, sfătuiesc specialiştii. Ignorând tendinţele actuale din domeniul amenajărilor interioare, dar îmbinând cu imaginaţie elementele decorative, putem obţine un rezultat al cărui succes se va menţine în timp.

Într-un apartament de doar 50 metri pătraţi, din oraşul suedez Gothenburg, specialiştii de la Alvhem Makleri & Interior au reuşit să creeze o atmosferă primitoare, prietenoasă şi tinerească, fără a urma cele mai noi tendinţe de design interior. Loucuinţa nu este amenajată cu obiecte pretenţioase, simplitatea este principala caracteristică, însă vizitatorii sunt binedispuşi de abundenţa de culori puternice din fiecare colţ al casei.

  • Culorile predominante sunt neutre, în timp ce atmosfera este înveselită de elemente extrem de colorate
  • Farmecul vremurilor de altă dată este conservat de podeaua din parchet masiv, de ferestrele mari cu toc de lemn, de soba ornamentală sau de cadrele decorative în relief
  • Elementele decorative moderne reuşesc să se îmbine armonios cu cele tradiţionale, reuşind să reflecte o unitate de ansamblu

Micuţul apartament este compartimentat în două mari spaţii: bucătăria este deschisă, în aceeaşi zonă cu livingul, în timp ce dormitorul este separat. Locuinţa se bucură de lumină naturală din plin, datorită ferestrelor generoase, dar se bucură şi de un mic balcon, decorat în acelaşi ton vesel cu restul apartamentului.

PE ACEEAȘI TEMĂ Amenajare: culorile şi materialele inspirate din natură aduc un plus de relaxare în casă

 

 

12 July 2013