Zona Zona Militari
Suprafețe Suprafețe 30mp - 70mp

Apartamente noi, finisate, fără intermediari, direct de la dezvoltator. Preţuri începând cu 690€/MP util!

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 3069m2
Apartament 2048m2
Apartament 1030m2
Apartament 3065m2
Apartament 2050m2
Apartament 2040m2
Apartament 1033m2
Apartament 2050m2
Apartament 3070m2

DETALII PROIECT

Echipa Royal Residence şi-a facut debutul pe piaţa imobiliară în 2007 cu un scop bine definit: dezvoltarea de locuinţe noi calitative la preţuri accesibile. Proiectele în derulare sunt ansambluri cu circuit închis, localizate în Vestul Bucureştiului, în imediata apropiere a cartierului Militari şi a autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti. 

Apartamentele se predau cu finisaje la alegerea clientului (gresie, faianţă, parchet şi uşi de interior), echipate cu centrală termică proprie 24kw şi radiatoare, aer condiţionat 9000 BTU, obiecte sanitare moderne, uşa metalică, interfon, tâmplarie PVC cu geam termopan de calitate superioară, prize şi întrerupătoare.

Preţuri accesibile – preţuri mici, competitive, cu discount personalizat în funcţie de avans şi cu posibilitate de cumpărare prin programul Prima Casa.

Calitate – ne mândrim cu calitatea construcţiei ansamblurilor, care odată vizitate pot deveni căminul la care dumneavoastră visaţi. Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme de beton armat, pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm, si termosistem de 10 cm.
Ansamblurile dispun de lifturi Schindler si de toate utilitatile orasului: Apa Nova, GDF Suez, Enel Energie Muntenia.

 De la proiectele Royal Residence  aveţi acces facil către autostrada A1 Bucureşti-Piteşti şi Centura Bucureştiului, iar în imediata apropiere există diferite centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, Mega Image, etc.), Mc Donald’s, Kfc, Subway, Piscina Aqua Garden Militari, Wellness Militari, grădiniţă, şcoală, cabinete medicale şi veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinării, staţii R.A.T.B. (138; 178) şi Maxi-Taxi.

 

1.    Proiectul Royal Confort Residence din Strada Tineretului - Ansamblul este alcătuit din 11 clădiri rezidenţiale, una dintre ele fiind destinată în proporţie de 50% spaţiilor comerciale şi birourilor, un parc amenajat cu loc de joacă pentru copii şi parcări private. Suprafaţa totală construită este de 9100 mp în care puteţi găsi o gamă variată de garsoniere şi apartamente de 2 şi 3 camere.

2.    Noul proiect Royal Confort Residence din Strada Soarelui va fi alcatuit din 10 cladiri cu regim de inaltime P+4E, pe fiecare etaj fiind 4 apartamente. Suprafaţa totală construită este de 5000 mp, oferind spre vanzare garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere. Fiecarui apartament i se va aloca un loc de parcare, pretul acestuia fiind inclus in pretul apartamentului.

 Metode de plată acceptate:

 - credit Prima Casă
 - credit ipotecar/imobiliar
 - plată cash (cu discount personalizat in funcţie de avans)

 

Schite