Zona Zona Exterior Zona de Nord
Imobile Imobile 3
An predare An predare 2016
Suprafețe Suprafețe 108mp - 120mp

Dincolo de a fi un ansamblu rezidential, Maple Place este o COMUNITATE de prieteni care impartasesc valori comune; este locul unde nimeni nu se simte strain. Maple Place este spatiul care iti da caldura unui camin, unei familii, iti ofera siguranta pentru copiii tai si confortul de care tu ai nevoie. Proiectul de locuinţe a demarat în anul 2009/2010, cu constructii de case tip duplex, iar în prezent 10 familii se bucura de casa mult visata. In 2015 am decis sa venim in intampinarea nevoilor pietii imobiliare si am modificat casele astfel incat sa corespunda cerintelor si nevoilor de spatiu, confort si buget. 

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 42120m2
Vilă 41108m2

Descriere Maple Place

Ti-ai imaginat vreodata cartierul ideal in care ai vrea sa locuiesti impreuna cu familia ta? Un cartier in care sa fii inconjurat de prietenii tai, un loc in care sa simti confortul la care pana acum doar ai visat! Maple Place este acel cartier la care te-ai gandi de atatea ori! Maple Place este acel spatiu familiar si prietenos despre care credeai ca exista doar dincolo de granitele Romaniei sau doar in filme.

Dincolo de a fi un ansamblu rezidential, Maple Place este o COMUNITATE de prieteni care impartasesc valori comune; este locul unde nimeni nu se simte strain. Maple Place este spatiul care iti da caldura unui camin, unei familii, iti ofera siguranta pentru copiii tai si confortul de care tu ai nevoie. Proiectul de locuinţe a demarat în anul 2009/2010, cu constructii de case tip duplex, iar în prezent 10 familii se bucura de casa mult visata. In 2015 am decis sa venim in intampinarea nevoilor pietii imobiliare si am modificat casele astfel incat sa corespunda cerintelor si nevoilor de spatiu, confort si buget.

Modelele de case puse la dispozitie ofera optiuni variate si accesibile oricarei familii in ceea ce priveste suprafata casei, gradina, indiferent de buget.

Aflat la nici 3 km de iesirea spre DN1, in localitatea Balotesti, ansamblul ofera rezidentilor sai un stil de viata linistit, sigur, ferit de traficul si zgomotul unei metropole, dar destul de aproape pentru a veni in intampinarea nevoilor zilnice ale celor care locuiesc aici.

Fiecare casa este construita in regim P+1 este dotata cu locuri de parcare si o gradina amenajata. Casele sunt livrate la cheie, complet finisate, dotate cu toate utilitatile necesare apa, gaze, curent electric, canalizare.  

SISTEM DE CONSTRUCTIE

Casele sunt construite pe structura metalica - otel galvanizat. Folosirea tehnologiei structurilor metalice usoare (otel) ofera avantaje substantiale fata de constructiile traditionale (din beton), aducand o mai mare precizie, durabilitate si rezistenta in timp a cladirilor. Otelul este un material omogen si are aceleasi proprietati fizice si mecanice in toate planurile si directiile si ofera o rezistenta ridicata, o mare elasticitate, flexibilitate, un bun raport intre greutatea materialului si rezistenta acestuia. O alta calitate foarte importanta a structurilor metalice in raport cu cele clasice este faptul ca acestea pot fi transportate si montate indiferent de conditiile meteo. Partile componente sunt prevazute cu spatii pentru instalatiile electrice si sanitare, tevile de apa, de caldura scutind astfel timp si bani. Un alt factor extrem de important este greutatea structurilor metalice de otel care este cu mult mai usoara dar cu mult mai rezistenta si mai flexibila (in mod special la cutremure) decat a constructiilor obisnuite. Galvanizarea structurilor metalice le asigura si o puternica rezistenta impotriva conditiilor meteo si a factorilor corozivi externi. In ultimii 30 de ani structurile de otel usor au devenit o alternativa preferata in sistemul de constructii mai ales in tarile cu grad ridicat de seismicitate.

 

FINISAJE

Finisaj exterior:

Soclu: tencuiala hidrofuga, praf de piatra

Pereti: tencuiala decorativa

Tamplarii: uşi şi ferestre din PVC pentacameral imitaţie de lemn - mahon, cu geam termopan 24 cu low e + argon, prevăzute cu ruperea punţii termice;

Finisaj interior:

- Parchet pentru living room si incaperile de locuit, placi ceramice pentru bucatarii, grupuri sanitare, holuri.

 - Zugraveala lavabila pentru preti si tavane

- Tamplarie: foi de uşi celulare pline pentru toate încaperile;

*Finisajele de interior se aleg de catre fiecare client in parte, in functie buget si de modelele puse la dispozitie in momentul achizitionarii casei. 

CUM CUMPERI

In functie de nevoile si posibilitatile de plata ale rezidentilor ansamblului, pentru achizionarea unei case din cadrul Ansamblului Rezidential Maple Place modalitatile de plata sunt:

A.      Rate la dezvoltator: Punem la dispozitia clientilor varianta de a achizitiona o locuinta fara a fi nevoie sa acceseze un credit imobiliar. Casele pot fi achizitionate prin RATE LA DEZVOLTATOR in urmatoarele conditii generale:

-          Se achita partial cca 50-60% din pretul casei agreat intre vanzator si comparator si se semneaza Contractul de Vanzare cumparare, efectuandu-se transferul de proprietate, iar casa (la cheie) se preda cumparatorului.

-          Restul de pret se achita pe o perioada de minim 5/maxim 10 ani, in rate lunare, agreate intre parti. Pentru restul de pret, vanzatorul isi rezerva dreptul de a inscrie in cartea funciara a imobilului ipoteca in favoarea vanzatorului,  ipoteca ce este radiata automat la achitarea integrala a pretului final al casei.

B.      Achizitionarea integrala prin accesarea unui credit imobiliar sau din fonduri proprii. Conditiile de cumparare sunt:

-          15-20% avans la semnarea antecontractului. Antecontractul se noteaza din cartea funciara a imobilului, in conformitate cu clauzele acestuia.

-          80 - 85% din pretul imobilului la data finalizarii vilei, moment in care se semneaza contractul de vanzare - cumparare al casei si terenului aferent.

In ambele cazuri, receptia finala se realizeaza in maximum 4/5 luni de la semnarea unui antecontract.

Imobilul achizitionat se preda la cheie impreuna cu cartea tehnica si documentatia aferenta.

Pretul final si conditiile comerciale ale tranzactiei pot suferii schimbari, in functie de termenii agreati de catre vanzator si comparator.

 Pentru informatii suplimentare si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon: 0733.978.355 sau 0731.839.397