Zona Zona Pantelimon
Imobile Imobile 56
An predare An predare 2018
Suprafețe Suprafețe 42.52mp - 122mp

Ansamblul Rezidenţial IVONCO Residential din oraşul Pantelimon (Bdul Biruinţei, DN 3, Str. Independenţei), este format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2069m2
Apartament 30107.2m2
Apartament 1042.52m2
Vilă 056122m2

Descriere proiect

Ansamblul Rezidenţial IVONCO Residential din oraşul Pantelimon (Bdul Biruinţei, DN 3, Str. Independenţei), este format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern. Daca doriţi un stil de viaţă deosebit, într-un adevărat cartier în care să vă bucuraţi de linişte, spaţii verzi şi vecini de apartament civilizaţi, IVONCO Residential este locul perfect pentru dumneavoastră.

Un proiect ideal pentru o viaţă minunată cu un confort modern într-un peisaj natural cu privelişti impresionante. Acest ansamblu rezidential a fost gândit  pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vastă experienţă pe piaţa imobiliară, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, şi îndeplineşte toate cerinţele pieţei imobiliare actuale, beneficiind totodată de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apă.

Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe. De asemenea, ansamblul este pozitionat in apropierea statiei de metro Pantelimon si dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun.

Avantaje si facilitati complex

·       Centrale termice individuale (costuri de întreţinere reduse)

·       Parcarea şi boxa la subsol sunt gratuite (incluse în preţul apartamentului)

·       Spaţii verzi şi largi (cu locuri de joacă pentru copii)

·       Lift modern, de ultimă generatie

·       Preţuri accesibile, sub media pieţei

COmplex vile IVONCO

Ansamblul IVONCO Residential TUNARI este format din 28 de duplexuri ultra moderne, organizate in 56 de locuinte, cu finisaje din cea mai buna calitate, respectand cele mai exigente standarde actuale. Ivonco Residential Tunari iti ofera VILE la pret de apartament. Alegeti Ivonco Residential Tunari pentru un stil de viata lipsit de griji si disconfort. Copiii dumneavoastra merita sa creasca intr-un mediu sigur, curat si modern. Astfel de valori au stat la baza proiectului Ivonco Residential Tunari. Va asteptam sa va convingeti singuri!\ Comuna Tunari, Tarla 37, Parcela 119/19, 119/20
 www.ivoncoresidential.ro Facebook.com/IvoncoResidential

Schite