Zona Zona Titan
Imobile Imobile 125
Suprafețe Suprafețe 36mp - 83.85mp

Însăși denumirea complexului rezidențial spune la ce ne putem aștepta: high class.

Iar asta se traduce prin viziune, eleganță, materiale inovative folosite pe structuri de rezistență de calitate și, nu în ultimul rând, finisaje și dotări de la cele mai prestigioase companii.

Complexul rezidențial este compus din 5 corpuri de cladire, cu un total de 250 unități locative (garsoniere, apartamente cu două și trei camere, precum și penthouse-uri).

High Class Residence Pallady va dispune de toate facilitățile unui real complex rezidențial. De la designul avangardist dat fiecărui bloc în parte, finisările din interior și până la alei pietonale amenjate în interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcări amenajate, spații verzi, toate aceste elemente îl vor transforma, cu siguranță, într-un reper dintr-o zonă aflată deja în topul preferințelor cumpărătorilor de locuințe.

Dacă mai ținem cont de faptul că High Class Residence Pallady este construit și în cea mai nouă și bună zonă rezidențială din Sectorul 3, atunci nu mai există niciun dubiu că o proprietate în acest complex va reprezenta mai mult decât o locuință, va fi o investiție sigură pe viitor.

Apartamentele din ansamblul rezidential High Class Residence se vând direct de la dezvoltator, fără comision pentru cumpărător!

HC - 5 Descarcă fișierul HC - 6 Descarcă fișierul HC - 7 Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 11636m2
Apartament 210650m2
Apartament 3383.85m2

Schite