Zona Zona Aviatorilor si Aviatiei
Suprafețe Suprafețe 0mp

City Point este cel mai nou si mai cosmopolit complex rezidential, situat in zona de Nord a Bucurestiului, in cartierul Aviatiei.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 100m2
Apartament 100m2
Apartament 200m2
Apartament 200m2
Apartament 200m2
Apartament 200m2
Apartament 200m2
Apartament 200m2
Apartament 300m2

DETALII PROIECT

Inconjurat de spatii verzi generoase, cartierul ce creste in fiecare zi, beneficiaza atat de proximitatea celor mai importante puncte de interes cat si de linistea oferita de locatia deosebita.

In incinta complexului puteti gasi parc si loc de joaca pentru copii, parcare pentru vizitatori, parcare de biciclete, paza 24/ 24 - functiuni si utilitati pentru o viata de calitate.

Prima faza a proiectului totalizeaza 213 apartamente (garsoniere, studiouri duble, 2 camere si 3 camere) cu parcari aferente, exterioare.

 Primele doua blocuri au fost deja finalizate si predate locatarilor, al treilea bloc aflandu-se in constructie.

Pentru confortul si propria autonomie a locatarilor, fiecare apartament este dotat cu centrala termica individuala, aer conditionat, calorifere din otel, contorizare separata pentru toate utilitatile.

Tamplaria este din PVC termoizolant Low-e cu 5 camere, cu geam termopan de cea mai inalta calitate, dotate cu plasa pentru tantari.
Camerele apartamentelor au parchet laminat, usi celulare PINUM, pervaz din piatra, gresie si faianta portelanata import Italia, usa acces metalica.

Veti fi incantati de imediata apropiere a zonei de shopping reprezentata de mall-urile Promenada si Baneasa si a centrelor comerciale: Metro, Carrefour, IKEA, Selgros, Kaufland, Billa cat si de zona de entertaining datorita cluburilor, cafenelelor si restaurantelor din Floreasca, Barbu Vacarescu, Nordului, Herastrau.
Pentru familiile cu copii, pe langa parcul din interiorul complexului dorim sa amintim vecinatatea cu parcul Herastrau, parcul Bordei, Parcul Floreasca, Gradina Zoologica, centrele special concepute pentru copii; Divertiland, Gymboland, Baby Spa, gradinitele si scolile de stat si private.

Pe langa toate acestea, toti locatarii complexului beneficiaza de costuri fixe la intretinere, City Point fiind primul complex rezidential care ofera acest gen de avantaj.

Accesul catre toate aceste puncte de interes cat si catre restul orasului este facilitat de numeroasele mijloace de transport - autobuz la intrarea in complex, tramvai, metrou – statia Aurel Vlaicu.
Ansamblul City Point este rezultatul reusit al imbinarii unor aspect importante pentru fiecare dintre noi: calitatea vietii, utilitatea locuintei, siguranta si atentia la detalii.
Fie ca sunteti interesati de o garsoniera, studio dublu, apartament cu 2 camere sau 3 camere, fiecare din acestea este pregatit pentru a fi locuit si transformat intr-un camin.

City Point, beneficiaza de experienta vasta a doi dezvoltatori cu renume international: Shikun & Binui Real Estate Development si RED SEA GROUP, companii ce si-au unit fortele in Romania pentru a demara acest proiect ambitios, pe termen lung, oferind clientilor ce lipsea in Piata de Real Estate de la noi: Increderea.

Schite