Zona Zona Bucuresti Zona de Vest
Imobile Imobile 22
Suprafețe Suprafețe 119.35mp

Va propunem sa achizitionati o casa deosebita, situata in Ansamblul Rezidential WeissResidenz, construit dupa cele mai noi si inalte standarde de calitate germana, situat in imediata apropiere a Bucurestiului la cateva minute de principalele puncte de interes din zona de Nord-Vest.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 411119.35m2
Vilă 411119.35m2

DETALII PROIECT

37126-logo-mare--.jpg

         Accesul se face 100% pe strazi asfaltate, ansamblul este conectat la toate utilitatile din retelele orasului Bucuresti, furnizorii fiind cei consacrati: GDF, ENEL, ApaNova, RDS&RCS, Telekom, etc.

          Ansamblul rezidential  WeissResidenz  este situat la 500 de metri de Soseaua de centura, recent modernizata si extinsa la patru benzi. Accesul se poate face din trei directii importante ale Bucurestiului: Militari, 1 Mai sau Piata Presei prin Soseaua de centura dinspre Otopeni-Mogosoaia, prin cartierul Bucurestii Noi prin Sos Chitilei, prin comuna Chiajna-Rosu sau prin cartierul Militari - Bulevardul Iuliu Maniu. Cea mai apropiata statie de metrou-Pacii este la maxim 12 minute, iar la 50m de ansamblu este o statie RATB care circula regulat spre/dinspre oras pe pana la Cora Lujerului. La o distanta de maxim 10 minute avem 2 mari centre comerciale: Carreffour Militari si Colloseum-Chitila, 2 magazine Lidl:Chitila si Uverturii. In 15 minute maxim se ajunge in cel mai apropiat parc, iar zona este situata intre 2 mari paduri. Ansamblul WeissResidenz ofera locuitorilor alternativa traiului intr-un climat placut, linistit, sigur si lipsit de poluare.

          Ansamblul rezidential este proiectat cu sens unic pentru ca traficul auto sa se desfasoare in cele mai bune conditii, accesul facandu-se pe baza de telecomanda si cartela magnetica, ceea ce ofera siguranta locuitorilor.

          Casele sunt construite din beton armat si zidarie de caramida, de o calitate superioara. Structura de rezistenta este proiectata si calculata dupa noile modificari aduse Codului de proiectare seismicaP100-1/2013, intrat in vigoare in ianuarie 2014. Materiale folosite: Beton C20/25-denumire veche B350, Otel Beton PC 52, Caramida Wienerberger Porotherm (Austria), Tamplarie PVC REHAU (Germania) cu 5 camere, Feronerie ROTO (Germania), Sistem fatada BAUMIT (Austria), Centrale IMMERGAS (Italia), Baterii GROHE (Germania), Parchet Kronotex, Egger (Germania).

          Dezvolatorul Ansamblului rezidential WeissResidenz are o experienta de peste 15 ani in dezvoltari imobiliare, constructii si amenajari interioare-exterioare. Acest proiect, face parte dintr-un numar mai mare de proiecte dezvolate de acesta.

          Avem facilitati diverse de plata: finantari prin parteneri, rate la dezvolatator, buyback imobiliar, etc.

Va invitam sa ne vizitati, NU veti regreta. 

Schite