Zona Zona Sibiu
An predare An predare Martie 2011

Proiectul “Centru de afaceri Sibiu” se realizeaza cu cofinantare de la Uniunea Europeana si are ca obiectiv principal dezvoltarea activitatii economice si a investitiilor in zona prin construirea unei cladiri cu birouri: 2S+P+15E, inscrisa in dimensiunile 58,0*25,2 m.

Prezentare Generala

Proiectul “Centru de afaceri Sibiu”se realizeaza cu cofinantare de la Uniunea Europeana si are ca obiectiv principal dezvoltarea activitatii economice si a investitiilor in zona prin construirea unei cladiri cu birouri: 2S+P+15E, inscrisa in dimensiunile 58,0*25,2 m.

Centrul de Afaceri SIBIU va oferi facilitati pentru IMM-urile din zona in scopul dezvoltarii afacerilor prin :

• sprijinirea agentilor privati si publici si a persoanelor fizice in activitati economice

• organizarea activitatilor de expozitii, conferinte si evenimente ale mediului economic

• furnizarea de servicii de consultanta , organizarea de cursuri de formare si pregatire profesionala.

Structura

Structura clădirii are regimul de inaltime 2S+P+15E si are o forma dreptunghiulara pentru cele doua subsoluri, parter si primele doua etaje iar de la etajul 3 pana la etajul 15 se desface in doua turnuri cu suprafata patratica.

Structura cladirii este de tip flexibil, constând în principal două nuclee dezvoltate atât pe înălţimea celor 15 etaje cât şi a celor două subsoluri.

Descriere functionala - INFRASTRUCTURA: SUBSOL 2 – se vor amenaja 56 locuri de parcare.

SUBSOL 1 - se vor amenaja spatiile tehnice necesare functionarii cladirii si acoperirii normativelor in vigoare precum si un numar de 57 locuri de parcare.

Descriere functionala - SUPRASTRUCTURA: PARTER: - corp A (st.) + corp B (dr.) - hol receptie, showroom, birouri diverse, spatii logistica si organizare

ETAJ 1: - corp A (st.) - 2 sali de intruniri (92 locuri/sala) - corp B (dr.) – spatiu polivalent prevazut cu foyer, spatii pentru departamentul administrativ, departamentul inchirieri si departamentul de consultanta.

ETAJ 2: - corp A (st.) - spatiu Lunch Break + spatii catering pentru conference si birouri, zona servicii: 3 spatii cabinete de intretinere corporala: manichiura, cosmetica, coafor - corp B (dr.) - sala multifunctionala fitnnes + vestiare ETAJ 3 - 15: - nivel curent birouri

Departamente

• CONSULTING - Consultanta in diverse domenii

• RELATII - Dezvoltare relatii, promovare produse

• TRAINING - Cursuri, seminarii, simpozioane

• ADMINISTRARE - Servicii financiar-contabile, secretariat

• AUDIT - Audit financiar si intern in conditiile legii Centrul de afaceri Sibiu va fi organizat pe cinci departamente de specialitate care asigurã desfãsurarea activitãtilor decizionale si de colaborare orizontala: