0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Art Temple Residence 2

Art Temple Residence 2

Soseaua Salaj
Zona: Alexandriei
Stadiu: In constructie
Predare: 2018
Dezvoltator: ART TEMPLE SRL
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Imobilul este amplasat pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 al capitalei, zona Rahova. Cladirea este compusa din Parter si 6 etaje si ofera garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 33 si 131 metri utili si preturi cuprinse intre 32.000 si 99.500 euro cu tva 5 % inclus.

Descriere

Proiectul Art Temple Residence 2 este conceput si dezvoltat de biroul de proiectare si design Art Temple.
Proiectantul va garanta astfel clientilor o atentie deosebita atat in implementarea proiectului cat si pentru realizarea unui imobil elegant cu apartamente deosebite ca design si functionalitate.

Imobilul este amplasat pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 al capitalei, zona Rahova. Cladirea este compusa din Parter si 6 etaje si ofera garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 33 si 131 metri utili si preturi cuprinse intre 32.000 si 99.500 euro cu tva 5 % inclus.

Circulatia verticala va fi deservita de scara si un lift electric. Acesta dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun, infrastructura completa si se afla in imediata apropiere a centrelor comerciale, parcurilor si institutiilor de invatamant din zona.

Structura de rezistenta a constructiei este realizata din pereti structurali din beton armat, conectati la nivelul planseelor prin intermediul unor grinzi si plansee de beton armat monolit, incadrand cladirea in clasa de ductilitate inalta (H) cu rezistenta seismica de 8.1 grade MSK.

Inchiderile exterioare si interioare sunt realizate din blocuri ceramice porotherm pentru o rezistenta termica si acustica deosebita. Balcoanele si terasele nu se inchid.

Termoizolatia este realizata din polistiren expandat ignifugat cu permeabilitate sporita la transferul vaporilor. Materialul folosit este cu densitate sporita (EPS 100) cu strat exterior decorativ. Spatiile vitrate sunt echipate cu tamplarie VEKA 5 camere cu geam tripan pentru izolare termica si acustica ridicata. Pardoseala si balustrada balcoanelor sunt realizate unitar pentru toata cladirea conferind acesteia un impact vizual simetric.

Spatiile comune sunt finisate cu materiale durabile si usor de intretinut, oferind in acelasi timp o ambianta placuta. Printre acestea regasim piatra naturala si gresia ceramica de trafic intens pentru pardoseli si vopsele decorative si lavabile pentru finisarea peretilor si tavanelor.

De asemenea, fiecare proprietar va putea achizitiona boxe pentru depozitare sau locuri de parcare in cadrul complexului de 4 blocuri a caror constructie este demarata si prima faza a proiectului va fi finalizata in luna aprilie 2018.


Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video