0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
SUD GARDEN RESIDENCE

SUD GARDEN RESIDENCE

Sos. Berceni, sector 4, Bucuresti
Zona: Berceni
Stadiu: In constructie
Predare: August 2013
Dezvoltator: Grup persoane fizice
Contact:
Florin Oprea
0762.958.569 florin@sudimobiliarexpert.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
SUD IMOBILIAR EXPERT
Drumul Fermei 13, Popesti Leordeni
0762.958.569
florin@sudimobiliarexpert.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Garsoniera cu preturi de la 23.000 Euro.

DESCRIERE PROIECT

Dezvoltatorii acestui ansamblu imobiliar ofera posibilitatea achizitionarii unei locuinte confortabile in cel mai nou proiect dezvoltat in Zona De Sud, proiect ce poarta numele SUD GARDEN RESIDENCE, un brand deja cunoscut in zona, iar arhitectura si compartimentarea interioara extrem de ingenioasa a spatiilor locative sunt cateva aspecte care stau la baza reusitei acestui proiect.

 

Ansamblul  Sud Garden Residence se desfasoara pe o suprafata de teren de 7700 mp, este caracterizat de un regim de inaltime D+P+4et si format din 7 blocuri care au in compunere: spatii comerciale, garsoniere spatioase si apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, prevazute cu balcoane mari, cu preturi incepand de la 23000  Euro pentru garsoniere, 32500 Euro pentru apartamentele de 2 camere si 55000 Euro pentru apartamentele cu 3 camere.

Pe langa avantajul oferit de accesul rapid la mijloacele de transport in comun, acest ansamblu ofera viitorilor proprietari preturi promotionale, astfel incat acestia pot beneficia de o locuinta excelenta, iar nivelul de finisare interioara foarte bun aduce un plus de valoare fiecarei unitati locative.

 In cadrul acestui ansamblu fiecare bloc va fi realizat pe o structura pe cadre din beton armat, compartimentarea interioara fiind facuta cu caramida Porotherm, va fi bransat la toate utilitatile (apa, canalizare, gaz, curent electric), iar izolarea termica la exterior va fi realizata cu polistiren expandat de 10 cm.

Fiecare unitate locativa va fi contorizata individual si predata la cheie, iar dezvoltatorul ofera posibilitatea fiecarui client care doreste sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului sa-si personalizeze interiorul si in plus, in prêt, ofera un loc de parcare.

LOCATIE

Sud Garden Residence este dispus intre doua mari artere de circulatie Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, iar statia de Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB) se afla in imediata apropiere, astfel incat exista posibilitati multiple  de acces catre magazine sau centre comerciale aflate in zona (Metro, Selgros, Real, Carrefour, Cora, Hornbach, Bricostore, Dedeman, Praktiker, s.a), malluri si piete moderne.

Prețuri SUD GARDEN RESIDENCE

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Garsoniera     € 23.000
Apartament 2 camere     € 32.500
Apartament 3 camere     € 55.000

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video