Zona Zona Centru
Imobile Imobile 164
An predare An predare decembrie 2017
Suprafețe Suprafețe 40mp - 83mp

Victoriei Residence este un proiect residential de impact in piata imobiliara, ce se evidentiaza prin mai multe considerente: locatia ultra-centrala, apartamente spatioase, bine compartimentate, cu finisaje atent selectionate, calitatea constructiei, amplasamentul apartamentelor astfel incat fiecare sa beneficieze de lumina naturala, priveliste si costuri de intretinere mici. Victoriei Residence este construit in regim 2S+Ds+P+1E+2R+E3+4R+E5+R6+E7+8R, si ofera un total de 164 de spatii locative, formate din garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente 3 camere si 4 camere.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 12640m2
Apartament 22653m2
Apartament 22653m2
Apartament 22653m2
Apartament 32080m2
Apartament 31080m2
Apartament 31080m2
Apartament 31075m2
Apartament 31083m2

LOCATIE

Ca si amplasament, proiectul Victoriei Residence beneficiaza de o pozitie privilegiata, amplasat la 3 minute de Piata Victoriei sau de Parcul Kiseleff. Zona este foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport in comun sau auto, statii RATB la 1 minut distanta, metrou Piata Victoriei la 3 minute. Accesul auto se face usor din strada Banu Manta, imobilul dispune de locuri de parcare atat subterane cat si supraterane, astfel incat nu exista problema aglomerarii si a lipsei locurilor de parcare.

FINISAJE SI DOTARI

Victoriei Residence da atentie micilor detalii care fac diferente mari, astfel incat cei care cauta apartamente in zona Piata Victoriei sa beneficieze de maximum de confort:

  • Finisaje premium la alegere din 3 game disponibile (gresie, faianta, parchet triplu-stratificat)
  • Centrala termica individuala, aer conditionat cu evacuare tip grila, pentru un bun confort termic si costuri cat mai reduse
  • Structură de rezistență proiectată special, pereti  diafragma si grinzi de beton, compartimentare caramida intre vecinatati
  • Ferestre generoase, compartimentari bine gandite, variante cu bucatarii inchise, si terase suficient de generoase
  • Parcare subterană si exterioara

Schite