0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
Metropolitan Residence

Metropolitan Residence

Sos. Oltenitei - DN4 – sector 4 Bucuresti
Stadiu:In dezvoltare
Predare:Noiembrie 2010
Dezvoltator:Grup persoane fizice
Contact:
Iuliana Minca
+4 021/492.07.55 iuliana@premierservice.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
PREMIER IMOBILIARE
Soseaua Oltenitei 32, judet Ilfov
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Comision 0% la achizitionare! Zona metropolitana Bucuresti – Ilfov, o noua arhitectura urbana, un vis ce incepe sa devina realitate! Desi primii pasi au fost facuti in acesta directie, cu precadere in Nordul Capitalei, remarcam faptul ca in zona de Sud (zona recunoscuta ca neexploatata suficient si avand potential enorm) legatura fireasca si de dorit incepe abia acum sa se contureze.

DESCRIERE

Zona metropolitana Bucuresti – Ilfov , o noua arhitectura urbana, un vis ce incepe sa devina realitate! Desi primii pasi au fost facuti in acesta directie, cu precadere in Nordul Capitalei, remarcam faptul ca in zona de Sud ( zona recunoscuta ca neexploatata suficient si avand potential enorm ) legatura fireasca si de dorit incepe abia acum sa se contureze. Fragila bariera dintre Bucuresti si Jud. Ilfov a fost daramata zilele trecute odata cu inceperea lucrarilor la “ Metropolitan Residence “, probabil cel mai complex si modern ansamblu de locuinte ce se va edifica la granita dintre cele doua teritorii. Aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni cu acces direct din sos Oltenitei, la doar 100 m de limita administrativa a Capitalei, proiectul “Metropolitan Residence “ se va impune in foarte scurt timp ca definitoriu pentru noul mod de viata in metropola bucuresteana.

LOCATIE

Combinatia spectaculoasa intre pozitia sa privilegiata ( desi la doar cateva sute de metri de Sos. Oltenitei - DN4 – sector 4 ), arhitectura moderna si elaborata a proiectului , utilitatile demne de vremurile in care ne aflam , ce definesc starea de normalitate in esenta ei, vor ridica definitiv standardele zonei si a proiectelor ce vor urma. La toate acestea se adauga si un termen de finalizare a primei sale etape foarte scurt ( noiembrie 2010 ), insotit de o calitate de exceptie a proiectarii sale minutioase si a punerii in opera.

COMPARTIMENTARE

Compartimentari moderne, practice si ingenioase ale spatiilor de parcare , intreaga gama de utilitati publice , zone verzi , spatii de recreere, locuri de joaca pentru copii, locuri de agrement, dar si accesul facil la infrastuctura Capitalei, iata doar cateva din elementele pe care dezvoltatorii acestui proiect le propun. De restul urmeaza sa va convingeti Dvs!

PRETURI

Ansamblul este compus din 4 corpuri de cladire , fiecare dintre ele structurat pe 4 niveluri si insumand un nr. total de 96 unitati locative deservite de zone verzi, spatii de recreere si locuri de parcare individualizate:

• Ap. tip 1 (2 cam) S utila : 66,79 mp - 57.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. tip 2 (2 cam) S utila : 66,79 mp – 55.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. Tip 3 (2 cam) S utila : 68,15 mp – 57.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. Tip 4 (3 cam) S utila : 85,78 mp – 75.000 Euro (TVA inclus 5%)

PRETURILE INCLUD LOCUL DE PARCARE

ALTE DETALII

De remarcat modul ingenios in care structurarea spatiului interior ofera potentialilor beneficiari utilitate, echilibru si modernism, spatii generoase si excelent compartimentate. Zone de zi generoase, dormitoare largi si luminoase, facand trecerea intre spatiile inchise si condominiul vazut in totalitatea sa. Asadar , nu ne indoim ca “Metropolitan Residence “ va fi vedeta zonei de Sud.

 

CONTACT

Departamentul de vanzari din cadrul companiei PREMIER il puteti contacta la numerele de telefon 021.492.07.55 si la 0723.134.456 sau la cel mai apropiat sediu PREMIER din Sos. Oltenitei nr 32 (cca 800 m de la intrarea in POPESTI) unde puteti discuta cu agentii nostri de vanzari despre acest ansamblu cat si despre alte ansambluri sau oferte similare prezente in ZONA DE SUD.

SLOGAN

In speranta ca am reusit sa va starnim interesul pentru acest proiect si pentru mai multe detalii referitoare la Metropolitan Residence, va amintim ca puteti contacta biroul companiei PREMIER aflat in zona, situat pe Sos Oltenitei nr. 32, la intrare in Popesti Leordeni sau puteti suna la numerele de telefon 021.492.07.55/ 0723.134.456 unde puteti intra in legatura cu agentii nostri de vanzari, putand astfel beneficia de un tur complet si gratuit al Zonei de Sud, in cadrul caruia este inclus si ansamblul Metropolitan Residence.

De asemenea va amintim ca Grupul Imobiliar PREMIER a introdus o serie de servici noi care va sant oferite GATUIT cum ar fi : asistenta juridica ,consultanta si suportul necesar in vederea obtinerea creditului dorit, iar impreuna cu partenerul nostru Mobexpert proiectul de amenajare interioara a noi tale locuinte conceput gratuit de cei mai buni designeri si arhitecti.

 

 

 

 

 


Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video