Zona Zona Bucuresti Zona de Nord
Suprafețe Suprafețe 85mp - 142mp

CORBEANCA PARK este un complex rezidential privat situat pe un teren de cca 10 ha, marginit de padurea Tamasi si in imediata vecinatate a lacului.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 3085m2
Vilă 4096m2
Vilă 40109m2
Vilă 40142m2
Vilă 30134m2

Descriere CORBEANCA PARK

CORBEANCA PARK (home & more) - un ansamblu rezidential de anvergura, cu spatii verzi in proportie de peste 50% si infrastructura executata la standarde occidentale, care chiar exista. AZI.

 

In comuna Corbeanca, in imediata apropiere a lacului si la liziera padurii Tamasi, in ansamblul rezidential CORBEANCA PARK, eleganta atemporala intalneste design-ul contemporan.

CORBEANCA PARK se desfasoara pe un teren de ~ 10 ha si dispune de peste 10 tipuri de vile, cu preturi incepand de la 69 900 E + TVA 5% (case tip duplex), pana la vile individuale, cu garaj, suprafete mari de teren, localizate la liziera padurii, langa parcul din incinta, langa promenada sau alte puncte de atractie din interiorul ansamblului.

Pentru informatii suplimentare, va asteptam cu drag la showroom-ul nostru din CORBEANCA PARK, pentru a va convinge singuri.

 

LOCATIE

Amplasat intr-un cadru natural deosebit, ansamblul rezidential CORBEANCA PARK se situeaza in nordul Bucurestiului, in comuna Corbeanca, langa padurea Tamasi.

Cum ajungeti: din DN1 (punct de reper Mega Image) se intra pe drumul ce leaga Corbeanca de Buftea (DJ 101).

Imediat ce se trece de Padurea Tamasi, se face dreapta, pe strada Ciocarliei.

Accesul catre ansamblu (ca si cel din interiorul acestuia) se face pe strazi asfaltate generoase, cu latime de 7 m si dublu sens.

In imediata apropiere a ansamblului se situeaza mai multe puncte de interes:

·  statie RATB, autobuz 449 - 500 m
·  gradinita particulara cu program afterschool, scoala generala Tamasi, cresa - 5 min
·  supermarket - 5 min
·  teren de fotbal, beauty salon, restaurant/pub

Obiective importante in apropiere: Baneasa Shopping City, Metro, Sellgros, Ikea, Waterpark, aeroport etc

Posibilitati de petrecere a timpului liber: scoala de echitatie, restaurante, cofetarii recunoscute, pescuit sportiv, centre de infrumusetare si sport etc.

Corbeanca este recunoscuta pentru mediul inconjurator de exceptie, cu lacuri si zone verzi extinse si densitate redusa de locuitori