0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
AXA Rezidential

AXA Rezidential

zona Banu Manta - Ion Mihalache
Zona: Centru
Stadiu: In curs de constructie
Predare: Iulie 2017
Dezvoltator: VANZARI DEZVOLTATOR
Contact:
Departament Vanzari
0728.12.12.44 office@vanzaridezvoltator.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
VANZARI DEZVOLTATOR
0728.12.12.44
office@vanzaridezvoltator.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 

Proiectul AXA Rezidential este un concept nou pe piata imobiliara, ce reuneste toate noile tendinte in materia constructiilor civile. Prin acest proiect residential, dezvoltatorul se adreseaza celor care doresc sa imbine tot confortul, spatiul si facilitatile propriei locuinte, cu amplasamentul ultra-central si beneficiile oferite de zona Victoriei, in care este amplasat. Imobilul se compune din doua subsoluri (amenajate ca parcaj), demisol, parter si sase etaje (cu etajele 5 si 6 retrase), format din 29 de apartamente tip garsoniera, 2, 3 si 4 camere.

AXA Rezidential se evidentiaza prin calitatea constructiei, prin atentia la materialele folosite si la beneficiile reale aduse viitorilor proprietari – suprafete mai mult decat generoase, bucatarii inchise la toate apartamentele, gama de finisaje calitative din care clientii pot alege, incalzire prin pardoseala si sistem de climatizare de tip DUCT cu thermostat independent pe fiecare camera pentru un conform termic optim, monitorizare video 24 / 7, acces prin video-interfon pentru fiecare apartament. Un alt avantaj major este experienta constructorului – AXA Invest, experienta care se reflecta atat in calitatea constructiei, cat si in aspectele privind cresterea sigurantei – spre exemplu, au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut (parcare subterana), s-a prevazut grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

AMPLASAMENT

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

STRUCTURA CONSTRUCTIVA

-          Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o  clasă de risc seismic mare. Compartimentarile sunt realizate exclusiv cu caramida tip Porotherm marca Soceram .

-          Pentru cresterea sigurantei au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut ( parcare subterana ), grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

-          Imobilul este prevazut cu monitorizare video 24 / 7, iar pentru acces au fost prevazute video-interfoane pentru fiecare apartament.

-          Ascensorul marca Schindler ( Elvetia ) are sursa de alimentare de rezerva, care asigura aducerea acestuia in cea mai apropiata statie la orice intrerupere a alimentarii cu energie electrica.

-          Este realizata o parcare subterana pe doua niveluri, cu o capacitate de 30 de locuri.

-          Fatada ventilata este realizata in arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.

FINISAJE

Apartamentele au fost proiectate si executate la standarde ridicate de calitate:

-          Finisajele se vor realiza cu materiale de calitate superioara: placaje ceramice Marazzi (Italia), usi  ICA (Italia), obiecte sanitare de aceiasi provenienta sau in acord cu eventualele solicitari ale clientului.

-          Tamplaria este de aluminiu cu geam tripan, cu sticla 4 Season si low-e.

-          Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica in condensatie (marca a grupului Bosch), asigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.

-          Pentru asigurarea unui confort sporit, solutia aleasa pentru incalzire este tip „in pardoseala”. Alegerea acestui sistem a fost determinata de avantajele pe care le prezinta: distributie uniforma a caldurii, utilizarea agentului termic la o temperatura mai scazuta decat in cazul radiatoarelor  caloriferelor), fapt ce conduce la un randament crescut la preturi scazute.

-          Fiecare apartament are instalatie de climatizare tip „Duct” (in tavan), cu termostat independent pentru fiecare camera.

-          Aceasta solutie tehnica prezinta ca avantaje atat optimizarea distributiei uniforme a aerului pe intreaga suprafata a camerei ( prin grilele specializate ) cat si in designul interior (toata tubulatura este mascata si izolata). Deasemeni se inlatura inconvenientul generat de crearea unui curent puternic de aer rece intr-o singura zona, fapt deranjant in cele mai multe situatii.

-          Baile beneficiaza atat de ventilatie directa si de ventilatie fortata.

-          Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV.

Prețuri AXA Rezidential

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Garsoniera - 34.9mp *     € 51.500
Garsoniera - 34.9mp **     € 54.500
Apartament 2 camere - 60.6mp ***     € 94.500
Apartament 2 camere - 66.3mp ****     € 99.500
Apartament 2 camere - 59mp *****     € 103.500
Apartament 3 camere - 113mp ******     € 149.200
Apartament 3 camere - 94.8mp *******     € 147.500
Apartament 3 camere - 100.3mp ********     € 169.500
Apartament 4 camere - 127.2mp *********     € 322.800
 * +terasa 2.9mp; +tva
 ** +terasa 3.04mp; +tva
 *** +terasa 16.7mp; +tva
 **** +terasa 18.5mp; +tva
 ***** +terasa 16.17mp; +tva
 ****** +tva
 ******* +terasa 11.21mp; +tva
 ******** +terasa 12.74mp; +tva
 ********* +terasa 155mp; +tva

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video