0
0
imobiliare
Mai mult decât imobiliare!
imobiliare
Servicii IMOPEDIA
blog imobiliar oferte imobiliare director imobiliar
AD NORD RESIDENTIAL TUNARI

AD NORD RESIDENTIAL TUNARI

Tunari
Zona: Bucuresti Zona de Nord
Tip imobile: 10 vile
Stadiu: In constructie
Predare: 2018
Dezvoltator: AD Residential Tunari
Contact:
Lucian Olariu
0740 114 934 lucian.olariu@olimob.ro
Solicită informații
Nume
Oraş
Telefon
Email
Mesaj
Trimite
Promovat de
IMONORD
0740 114 934
lucian.olariu@olimob.ro
Nu ai găsit
ce îți dorești?
Te ajutăm noi
Pentru orice întrebări sau nelămuriri, completează formularul de mai jos și specialiștii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp.
Click aici
Promovează-ţi proiectul
Vizibilitate, prestigiu și notorietate, prin intermediul celui mai accesibil instrument online.
 
Complexul rezidential, AD NORD RESIDENTIAL TUNARI, va dispune de o arhitectura moderna unica in zona, cu dublu acces in complex atat din strada principala cat si din strada adiacenta, fiecare proprietate va dispune de doua locuri de parcare in fata casei si un garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de al 4 dormitor cu baie proprie. 

Descriere

Vile noi intr-un complex rezidential ce se va dezvolta in zona Tunari, in 2 faze, dupa cum urmeaza: 

 

  • Faza 1 – 10 vile dispuse pe parter si etaj, cu o suprafa construita de 140 mp din care suprafata utila este de 113,43 mp. si 250 mp teren 

 

  • Faza 2 - va fi alcatuita din 4 vile identice ca in faza 1 si 2 blocuri cu regimul de inaltime P+2 E cu spatii comerciale la parter 


Complexul rezidential din Tunari este construit in zona rezidentiala noua a localitatii Tunari, are deschidere la doua strazi Tudor Arghezi si strada principala Mihai Eminescu ce leaga Localitatea Tunari de Dimieni si Balotesti. 

Complexul rezidential va dispune de o arhitectura moderna unica in zona, cu dublu acces in complex atat din strada principala cat si din strada adiacenta, fiecare proprietate va dispune de doua locuri de parcare in fata casei si un garaj pentru cel putin o masina care poate fi trasformat cu usurinta in cel de al 4 dormitor cu baie proprie. 

Vilele din complexul residential AD NORD RESIDENTIAL Tunari vor avea amprenta la sol de aproximativ 90mp compartimentati astfel:

  • Parter la intrarea in vila avem un hol ce face legatura intre, living, casa scarilor, bucatarie si baie si garaj cu camera tehnica, dupa care avem accesul in living care va avea o suprafata de aproximativ 21 mp cu iesire pe terasa din spate. Bucataria are o suparafat de 8 mp
  • Etajul este alcatuit din dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing plus terasa terasa, plus inca doua dormitoare din care unul cu balcon, ambele fiind deservite de o baie.


Complexul din Tunari dispune de fosa septica separata, put de mare adancime pentru apa curenta, centrala proprie, finisaje din import, usi interior si exterior tip Pinum. 

Deasemenea fiindca in zona sunt preconizate introducerea apei curente si canalizarii, dezvolatatorii complexului vor preinstala legaturile pana la limita proprietatii pentru apa si canalizare pentru fiecare proprietate in parte.

Pret: 130.900 (tva inclus)

Vecinatati si distante fata de centru

11 km de piata Victoriei si 7 km de Platforma Pipera, dispunand de acces facil atat catre centura de Nord a capitalei cat si catre A3 si DN1.

In zona se gasesc numeroase zone comerciale, agreement si relaxare, Parcul Tunari, Mega Image Tunari, Lidl Tunari (din primavara anului Viitor), Piata Otopeni, Mall Baneasa, Therme Balotesti, AmCKart (singura pista de karting outdoor din Bucuresti).

Prețuri AD NORD RESIDENTIAL TUNARI

Tip imobil Număr imobile Preţ minim (euro)
  Total Disponibile Vânzare Închiriere
Vilă 4 camere - 140mp * 10   € 130.900
 * TVA inclus

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video