0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 22 camere - Stefan cel Mare

Vila - 22 camere - Stefan cel Mare

Reper: lângă Despot Voda

 1675RUN2023 
click pentru zoom
20 Poze
  • Compunere P+2+M
  • Suprafata utila 500 m2
  • Suprafata const 550 m2
  • Constructie 1940
  • Camere 22
  • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
500.000

Localizare si scurta descriere :

GM1288 Stefan cel Mare, vila D+P+2+M, formata din 22 camere, 7 bai, suprafata construita 550 mp, suprafata teren 258 mp,scara principala si de serviciu, imobil 1940.

Structura si compartimentare:

Vila este construita in perioada interbelica, pe structura de caramida si a fost consolidata si renovata in totalitate. Vila se desfasoara pe cinci niveluri, pe un teren de 258mp si o amprenta la sol de 155mp. Demisolul are o suprafata totala de 103,5mp si este format din 6 camere, dintre care 3 camere mari ( 13mp-26mp) si grup sanitar. Parterul se desfasoara pe o suprafata totala de 107mp si este format din 5 camere,grup sanitar, hol si culoar. Atat etajul 1, cat si etajul doi, sunt formate din 5 camere, baie si grup sanitar, hol si culoar si au o suprafata totala de 117mp, fiecare. Mansarda are o suprafata totala de 103 mp si are baie.

Finisaje si dotari :

Imobilul a fost consolidat in totalitate iar interiorul a fost renovat si amenjat in acord cu nevoile actuale, pentru a beneficia de confort cu cheltuieli cat mai mici. Parterul si etajele 1 si 2, au ,fiecare, cate o centrala termica. Instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate, calorifere din aluminiu, tamplarie interioara si exterioara din PVC si geam termopan, tavan casetat, gresie si faianta la grupurile sanitare, parchet din lemn masiv in camere, aer conditionat, pereti cu vopsea lavabila. Camerele sun inalte si luminoase, conferind senzatia de spatiu si confort.

Vecinatati si avantaje :

Imobilul reprezinta un real potential pentru investitie, fiind amenajata pentru desfasurarea activitatilor de birouri, anterior functionand si o clinica medicala, aflandu-se intr-una dintre cele mai cunoscute zone ale Bucurestiului, la maxim 10minute de mers pe jos , pana la metrou Bucur Obor sau 15 minute pana la statia de metrou Stefan cel Mare, la 3 minute de statiile de tramvai si autobuze, 10 minute pana la Piata Victoriei sau Piata Romana. Compartimentarea si dotarile , permit inchirierea partiala, pe etaj.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • grupuri sanitare 7
  • Impartire decomandat
  • total teren 258 mp
  • Destinații comercial, birou
Localizare
Stefan cel Mare - lângă Despot Voda
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 08.07.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Andreea Lancea
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bucuresti, sector 3

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Andreea Lancea
EVA EVOLUTION
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc