0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 5 camere - Silistea Snagovului

Vila - 5 camere - Silistea Snagovului

Reper: lângă Mistretului

 1245RUN9636 
click pentru zoom
16 Poze
 • Compunere P+1
 • Suprafata utila 225 m2
 • Suprafata const 275 m2
 • Constructie 2005
 • Camere 5
 • Balcoane 1
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
175.000

Silistea Snagovului, cateva sute de metri de Lacul Snagov, departe de zgomotul orasului. O oaza de liniste cu 1000mp de verde select, o vila spatioasa cu un living de peste 30mp, cu 3 bai, o bucatarie spatioasa, un subsol spatios si uscat, o curte de poveste de peste 1000 mp, arbori tineri si copaci maturi, cu plante exotice, cu zona de barbeque, cu zone diferite de loisir,o terasa stil, supraveghere video, vila compusa din 4 dormitoare si cu toate utilitatile trase, frumoasa prin amplasament, compartimentare, un camin adevarat care te asteapta.

Casa, solida, trainica, in constructia ei implicandu-se oameni cu raspundere in constructia unor edificii de anvergura din capitala, este o casa gandita pentru un confortul optim al unei familii moderne. Toate utilitatile sunt trase la imobil (apa este adusa de la mare adancime, de la a treia panza freatica, gazele sunt trase de 7-8 ani cu proiect si instalatie buna si curentul odata cu inceperea lucrarilor de constructie a casei).

Suprafata utila este de aproximativ 180mp plus 35mp la subsol ajungand astfel la un total de peste 200 mp. Este dispusa pe 3 nivele (Subsol, Parter si Etaj). La subsol avem o camera tehnica unde se gaseste o statie de purificare a apei, subsolul fiind uscat si numai bun pentru depozitat orice lucru util in gospodarirea casei.

Parterul surprinde placut, are un design deosebit si o compartimentare bine gandita, scara interioara care faciliteaza accesul la etaj fara a deranja activitatile celor care sunt la parter. Aici la parter avem un living spatios si luminos, livingul corespunde cu o frumoasa antecamera, intima care se poate transforma intr-un al 4-lea dormitor. Tot la parter avem bucataria frumoasa si spatioasa cu loc de luat masa si zona de gatit care este deservita de o debara spatioasa si foarte utila debaraua continuandu-se cu camera tehnica in care gasim si o centrala Viessman de putere mare (30-32 kw), cu instalatie buna dar si un boiler de 120litri rezerva.

La etaj avem 3 dormitoare, unul matrimonial care are baie proprie, cu spoturi, cu dressing-uri incastrate si un balcon frumos ce are vedere panoramica pe curte in care gasim o adevarata fantezie verde cu brazi frumosi si verzi si argintii, gutui, tuia de toate marimile, plante exotice si perene si alte doua dormitoare deservite de o baia frumoasa.

Curtea mare de peste 1000 mp pare o oaza de verdeata in care gasim insa si o zona de grill si un frumos balansoar din lemn. Partea din fata a curtiii este pietruita si putin pavata putandu-se parca in jur de 6-7 masini in curte, pentru catel este gata creat un spatiu bine delimitat cu plasa in care gasim si o cusca trainica.

Accesul la proprietate se face pe un drum care este pietruit si delimitat cu gard viu frumos aromat cu felurite miresme florale.

Daniel, Apulum94.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 3
 • total teren 1250 mp
 • balcon 1
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  calorifere aluminiu, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului, incalzire cu sobe
 • Vecinătăţi lac, padure, magazine
 • Acte poseda numar cadastral
 • Destinații rezidenta, comercial, birou
Localizare
Silistea Snagovului - lângă Mistretului
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 15.11.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Duta Daniel
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Theodor Sperantia Nr 14 Sector 3 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Duta Daniel
APULUM' 94
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc