0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 5 camere - Silistea Snagovului

Vila - 5 camere - Silistea Snagovului

Reper: lângă Mistretului

 1245RUN8914 
click pentru zoom
18 Poze
 • Compunere P+1
 • Suprafata utila 225 m2
 • Suprafata const 275 m2
 • Constructie 2005
 • Camere 5
 • Balcoane 1
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
175.000

Situata in inima uneia din cele mai frumoase localitati dimprejurul Bucurestiului, Silistea Snagovului, o localitate cunoscuta pentru o calitate buna a aerului, pentru linistea revitalizanta si pentru ca aici te simti suficient de departe de Bucuresti, de problemele orasului, de zgomot si poluarea fonica.

Vila pe care o propunem spre vanzare vine la pachet cu o curte mare si frumoasa, o bijuterie verde, la care s-a pus suflet, cel care cumpara se va bucura de munca de ani de zile a actualului proprietar.

Solida, trainica, in constructia ei implicandu-se oameni cu raspundere in constructia unor edificii de anvergura din capitala, este o casa gandita pentru un confortul optim al unei familii moderne. Toate utilitatile sunt trase la imobil (apa este adusa de la mare adancime, de la a treia panza freatica, gazele sunt trase de 7-8 ani cu proiect si instalatie buna si curentul odata cu inceperea lucrarilor de constructie a casei).

Suprafata utila este de aproximativ 180mp plus 35mp la subsol ajungand astfel la un total de peste 200 mp. Este dispusa pe 3 nivele (Subsol, Parter si Etaj). La subsol avem o camera tehnica unde se gaseste o statie de purificare a apei, subsolul fiind uscat si numai bun pentru depozitat orice lucru util in gospodarirea casei.

Parterul surprinde placut, are un design deosebit si o compartimentare bine gandita, cu baia la intrare, o baie mare cu aerisire si cabina de dus, cu o frumoasa scara interioara care faciliteaza accesul la etaj fara a deranja activitatile celor care sunt la parter. Aici la parter avem un living spatios si luminos, livingul corespunde cu o frumoasa antecamera, intima care se poate transforma intr-un al 4-lea dormitor. Tot la parter avem bucataria frumoasa si spatioasa cu loc de luat masa si zona de gatit care este deservita de o debara spatioasa si foarte utila debaraua continuandu-se cu camera tehnica in care gasim si o centrala Viessman de putere mare (30-32 kw), cu instalatie buna dar si un boiler de 120litri rezerva.

La etaj avem 3 dormitoare, unul matrimonial care are baie proprie, cu spoturi, cu dressing-uri incastrate si un balcon frumos ce are vedere panoramica pe curte in care gasim o adevarata fantezie verde cu brazi frumosi si verzi si argintii, gutui, tuia de toate marimile, plante exotice si perene si alte doua dormitoare deservite de o baia frumoasa.

Curtea mare de peste 1000 mp pare o oaza de verdeata in care gasim insa si o zona de grill si un frumos balansoar din lemn. Partea din fata a curtiii este pietruita si putin pavata putandu-se parca in jur de 6-7 masini in curte, pentru catel este gata creat un spatiu bine delimitat cu plasa in care gasim si o cusca trainica.

Accesul la proprietate se face pe un drum care este pietruit si delimitat cu gard viu frumos aromat cu felurite miresme florale.

Daniel, Apulum94.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 3
 • total teren 1250 mp
 • balcon 1
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  calorifere aluminiu, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului, incalzire cu sobe
 • Vecinătăţi lac, padure, magazine
 • Acte poseda numar cadastral
 • Destinații rezidenta, comercial, birou
Localizare
Silistea Snagovului - lângă Mistretului
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 19.07.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Duta Daniel
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Theodor Sperantia Nr 14 Sector 3 Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Duta Daniel
APULUM' 94
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc