0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 9 camere - Cozieni

Vila - 9 camere - Cozieni

Reper: lângă lacul Pasarea

 349RUN15818 
click pentru zoom
20 Poze
 • Compunere P+M
 • Suprafata utila 392 m2
 • Suprafata const 372 m2
 • Constructie 2002
 • Teren liber (curte) 1650 m2
 • Camere 9
 • Dormitoare 3
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
249.000

Vacanta non-stop la tine acasa!

Vila construita pe patru nivele (S+P+ET+M) pe un teren de 1650 mp cu deschidere la lacul Pasarea si cu o priveliste de vis.

In incinta se gasesc casa, garaj si anexe gospodaresti( grajd, voliera, afumatoare, fanar). Casa are 2 terasa iar in apropierea locului un foisor ci gratar. Pe terenul vecin care se poate vinde impreuna cu casa (in suprafata de 3500 mp la 40E/mp) este piscina.

Curtea este amenajata cu gazon, alei din pavele si din piatra de munte, copaci maturi si multe flori.

De la ferestrele de la etj se poate admira o priveliste de vis.; Descriere terase/balcone:Vila are doua terase una in fata de pe care admiri gradina si una spre lacul Pasarea si spre curtea terasata din spate.; Detalii localizare:Zona foarte pitoreasca, vedere la lac si padure.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grup sanitar 1
 • terase 2
 • Impartire decomandat
 • Băi 2
 • Altele 3 dormitoare
  garaj (2 locuri)
 • Finisaje/
  Utilităţi
  semineu - lemne, telecomanda garaj
 • Info imobil semi-mobilat, modern, buna, mdf, curat, deschisa inclusa in living, decomandat, lemn masiv, acces lateral, amenajate, vedere la lac
 • Vecinătăţi lac
 • Acte cadastru, rol fiscal, titlu de proprietate, proces verbal de punere in posesie, autorizatie de constructie, carte funciara, fara sarcini, persoana fizica
 • Alte suprafețe Imobilul este construit in anul 2002 pe un teren de 1650 mp cu deschidere la lacul Pasarea. Accesul pe proprietate se face din drum privat prin porti cu telecomanda. Pe teren sunt construite vila, cladiri destinate unei miniferme si garaj pentru doua masini cu usa cu actionare prin telecomanda; in curte sunt inca 5-6 locuri de parcare. Proprietarul isi poate organiza o mica ferma cu mare usurinta datorita spatiilor special amenajate in acest sens, deja existente: afumatoare ardeleneasca, fanar, magazie pentru depozitare, gospodarie individuala de apa. Aleea de acces auto pavata cu dale de beton are iluminat ambiental; in curte sunt circa 30 de pomi fructiferi ajunsi la maturitate. Casa are doua terase: una cu vedere spre curte situata lataeral de intrarea in casa, acoperita si una in spate cu iesire din living si cu vedere spre lac si padure ambele de aprox 30 mp. Chiosc cu gratar si garaj de barca, pe malul lacului. Constructia este dispusa pe patru nivele pe un teren in panta, partea dinspre nord fiind dispusa in S+P+E+M iar partea sudica, cea cu deschiderea la lac fiind dispusa cu P+2E+M (etajul unu vazut din partea sudica fiind de fapt parterul vederii dinspre nord). Timplarie din aluminiu, jaluzele din aluminiu, actionate electric. Demisolul contine spatiul tehnic si spalatoria, o pivnita ardeleneasca, un dormitor pentru personalul casei, un living de circa 30 mp si o bucatarie de vara. Casa beneficiaza si de buncar antiatomic si antiseismic la subsol. Parterul cladirii contine bucataria deschisa in living, livingul principal cu semineul natural, un grup sanitar de serviciu si un birou de lucru. Bucataria are in fata blatului de lucru un perete cortina ce se continua si la nivelul superior cu o vedere superba catre lac si catre padure, sticla fiind cu efect de oglinda. Etajul 1 contine 3 dormitoare, 2 bai mari (circa 16 mp baia matrimoniala si 12 mp baia copiilor) si doua dressinguri. Mansarda este o suprafata deschisa cu destinatie de spatiu de relaxare in care se regaseste masa de biliard, cu suport de marmura. .Incalzirea centrala a casei se face cu centrala termica mixta, atat pe gaze cat si pe combustibil lichid, avand doua arzatoare, arzatorul pe combustibil lichid, avand un rezervor ingropat in parcarea din fata casei cu o capacitate de 4 tone. Alimentare electrica cu curent de forta la 380V, casa fiind bransata direct la curent de medie tensiune prin transformator propriu. Teren suplimentar disponibil: casa+1650 mp= 330000 ;sau casa+5200 mp+piscina 470.000 .Proprietar, fara sarcini, disponibil imediat.Pret negociabil.
 • Destinații rezidenta, birou, comercial
Localizare
Cozieni - lângă lacul Pasarea
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 11.11.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Carmen Mihaita
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Sediu social/birou Strada George Enescu nr 24 G1 et. oras Otopeni, jud. Ilfov
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Carmen Mihaita
VELES
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc