0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Vila - 6 camere - Bucurestii Noi

Vila - 6 camere - Bucurestii Noi

Reper: lângă Jiului

 1675RUN1983 
click pentru zoom
15 Poze
 • Compunere P
 • Suprafata utila 270 m2
 • Suprafata const 300 m2
 • Constructie 2009
 • Camere 6
 • Balcoane 1
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
270.000

Localizare si scurta descriere :

GM1255 Vila situata in zona Bucurestii Noi_Casa Presei Libere, cartierul Damaroaia, desfasurata pe 3 niveluir P+1+M, cu o suprafata utila totala de 270mp/suprafata construita 300mp, pe un teren total de 240mp, curte libera 172mp.

Structura, suprafete si compartimentare

Vila a fost construita in 2009, cu o amprenta la sol de 98mp, fundatie din beton, stalpi din beton si pereti din caramida ,izolatie exterioara cu polistiren .

Parterul are o suprafata utila totala de 94mp, si este format din living de 38mp, dormitor 18mp, o bucatarie spatioasa de 13mp , cu acces in terasa de 18mp, un loc perfect pentru a petrece timpul impreuna cu familia sau cu prietenii, unde se poate gati, servi masa si socializa, in acelasi timp. Totodata , la parter, se afla o baie de 4mp, dotata cu cabina de dus.

Etajul este format din 3 dormitoare decomandate de 18mp, 15mp si, respectiv, 10mp,o baie de aproximativ 7mp, iar doua dintre cele doua dormitoare cu acces intr-un balcon 5mp si o tersa de 18mp.

Mansarda este un spatiu deschis de 85mp, perfecta pentru relaxare , birou sau diverse activitati .

Finisaje si dotari :

Vila a fost amenajata si finisata cu atentie si materiale de calitate si bun gust: pereti cu vopsea lavabila, faianta, pardoseli cu parchet si gresie, ferestre cu geam termopan, usile interioare sunt din lemn, usa de la intrare metalica, gard din fier forjat. Incalzirea este asigurata prin centrala termica pe gaze.

Vecinatati:

Vila se afla pe o strada cu acces la statia de metrou Jiului si linia de autobuz 331 , care ajunge pana la Piata Romana, cu traseu pe la Piata Presei Libere, Aviatorilor_Piata Charles de Gaulle, Blv. Dorbanti.

In zona se gasesc magazine de cartier si supermarketul Mega Image, scoli generale si gradinite.

Despre cartierul Damaroaia :

Prima atestare documentara a cartierului Damaroaia dateaza din anul 1918, aici fiind improprietariti veterani din cel dintai razboi mondial.

Acest cartier a fost realizat pe mosia unei doamne Maria Damaris, boieroaica ce mai detinea alte terenuri in zona care se numeste astazi Calea Victoriei.

In ceea ce priveste aspectul imobiliar, cartierul Damaroaia este in cea mai mare parte format din case si vile, insa contine si cateva blocuri, avand o arhitectura mai aparte. Daca veti vizita zona cartierului Damaroaia, veti observa faptul ca exista multe case si vile dragute si ca strazile sunt amenajate si modernizate.

Cartierul Damaroaia prezinta cateva avantaje, deloc de neglijat, anume : zona aerisita, cu trafic redus si multe zone verzi, plus Lacul Grivita – ce continua spre sud cu Lacul Baneasa si Lacul Herastrau. Arhitectura cartierului Damaroaia este foarte placuta ochiului, avand un specific rezidential si gazduind de asemenea si cateva spatii ale unor companii. Lacul din zona ramane insa principala atractie a acestui cartier.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 2
 • total teren 240 mp
 • balcon 1
 • Impartire decomandat
Localizare
Bucurestii Noi - lângă Jiului
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 08.07.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Andreea Lancea
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bucuresti, sector 3

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Andreea Lancea
EVA EVOLUTION
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc