0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - Tunari

Spatiu industrial - Tunari

Reper: lângă Linia de centura

 357RUN597 
click pentru zoom
6 Poze
  • Suprafata utila 1000 m2
  • Suprafata const 1080 m2
  • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
700.000

Hala industriala situata in zona de Nord- Centura Tunari, cu o suprafata aproximativa de 1008 mp, avind urmatoarele dimensiuni - 21ml latime , 48ml lungime, 7 ml inaltime, o suprafata de 80 mp, amenajabil ca si birou dispusi pe parter cu posibilitate de extindere si pe etaj pina la 200mp.

Detalii tehnice privind constructia - structura de rezistenta din stalpi de beton, acoperis din panou sanwich de 5 cm rezistent la foc 30 de min, peretii din panou sanwich de 8 cm rezistenti la foc 15 min, inaltime spatiu 7m, pardoseala tip quart helicopterizat. (Locatie imprejmuita cu gard, parcare proprie, acces auto TIR si auto in interiorul cladirii, marfa si persoane, 2 usi de acces tir, 2 usi acces persoane.

Hala dispune de Suprafata teren: 2095 mp inclusiv amprenta cladirii platforma betonata 1000 mp.

Utilitati - Sistem incalzire cu centrala proprie, acces internet prin fibra optica, curent 220 si curent trifazic, e -putere instalata mare,100 kva (se poate suplimenta cu inca 100 kva) apa, canalizare cu separator de ulei-hidrocarburi, statie de epurare, hidranti interiori, senzori de fum, trape hidraulice, gaz, telefon.. Finisaje - Podele din beton elicopterizat, sistem de Iluminat cu lampi la interior si exterior cladire, lumina naturala, ferestre cu geam termopan timplarie din aluminium.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • Alte suprafețe Hala industriala situata in zona de Nord- Centura Tunari, cu o suprafata aproximativa de 1008 mp, avind urmatoarele dimensiuni - 21ml latime , 48ml lungime, 7 ml inaltime, o suprafata de 80 mp, amenajabil ca si birou dispusi pe parter cu posibilitate de extindere si pe etaj pina la 200mp. Detalii tehnice privind constructia - structura de rezistenta din stalpi de beton, acoperis din panou sanwich de 5 cm rezistent la foc 30 de min, peretii din panou sanwich de 8 cm rezistenti la foc 15 min, inaltime spatiu 7m, pardoseala tip quart helicopterizat. (Locatie imprejmuita cu gard, parcare proprie, acces auto TIR si auto in interiorul cladirii, marfa si persoane, 2 usi de acces tir, 2 usi acces persoane. Hala dispune de Suprafata teren: 2095 mp inclusiv amprenta cladirii platforma betonata 1000 mp. Utilitati - Sistem incalzire cu centrala proprie, acces internet prin fibra optica, curent 220 si curent trifazic, e -putere instalata mare,100 kva (se poate suplimenta cu inca 100 kva) apa, canalizare cu separator de ulei-hidrocarburi, statie de epurare, hidranti interiori, senzori de fum, trape hidraulice, gaz, telefon.. Finisaje - Podele din beton elicopterizat, sistem de Iluminat cu lampi la interior si exterior cladire, lumina naturala, ferestre cu geam termopan timplarie din aluminium.
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 08.12.2017
Contactează-ne
Contactează agentul:
NICOLAE VASILESCU
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bulevardul Dacia nr. 99, sector 2, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
NICOLAE VASILESCU
IMOBILIAR EXPERT GRUP
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc