0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - Theodor Pallady

Spatiu industrial - Theodor Pallady

Reper: lângă Theodor Pallady/Drumul intre Tarlale

 1493RUN2073 
click pentru zoom
9 Poze
 • Suprafata utila 983 m2
 • Suprafata const 1100 m2
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 6.500

Spatiu depozitare si birouri, cu suprafata totala utila de 983 mp, amprenta la sol de 861 mp pe un teren de 2864 mp. Spatiul este situat in imediata apropiere a bulevardului Theodor Pallady la intrarea pe A2 Bucuresti - Constanta.

Dispune de toate utilitatile, inclusiv sistem de incalzire pentru hala si birouri. Spatiul de depozitare ocupa 700 de mp din totalul de suprafata utila, diferenta ragasindu-se in spatii destinate pentru birou, care sunt dispuse pe 2 etaje in partea din fata a proprietatii. La parter un spatiu in cea mai mare parte open space, unde este amenajata receptia.

Tot aici mai sunt amenajate un birou si spatiu pentru luat masa (tip chicineta). Din hol se face accesul la etaj (birouri) si in hala. Birourile sunt complet mobilate si utilate.

Pentru chirasi care doresc sa desfasoare activitati de productie, spatiul dispune de curent 380 ce se alimenteaza din postul trafo propriu de 250 kva, instalatie de gaz ce alimenteaza sistemul de incalzire, apa, scurgeri in pardoseala.

Accesul in hala se face pe o usa mare automata sectionala. Spatiul mai este dotat cu: sistem de monitorizare video, sonorizare, iluminat cu led economic, alarma, senzori de miscare, paratraznet, reclama luminoasa, sistem de iluminat noaptea crepuscular. Odata cu inchirierea spatiului se pune la dispozitie si terenul liber de 2000 mp, pe care se afla parcarea amenajata de aproximativ 45 de locuri.

Spatiul se preda la cheie de catre proprietar, fiind disponibil la finalul lunii Martie. Proprietarul a demarat lucrarile pentru montarea de hidranti in vedera asigurarii cladirii in caz de incendiu.

Pret 6500 euro/luna.

Spatiul este pretabil pentru multiple activitati, cum ar fi: depozit farmaceutic, curierat, depozit de piese auto, tipografie, publicitate, etc... ; Detalii localizare:Zona mixta, preponderent comerciala/depozite,spatii productie,

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 2
 • structura Metalica
 • Finisaje/
  Utilităţi
  aer conditionat, usa metalica, usa antifoc, sensor pentru incendii, sistem sonorizare spatiu, sala de conferinte, rezervor apa pentru incendii, alarma incendiu, iluminat exterior, cablu, wireless
 • Info imobil semi-mobilat, modern, nou, pal/pfl, mdf, nou, in stare foarte buna, mobilata, frigider, cuptor microunde, inchisa, celulare, compartimentat, acces stradal, amenajate, 2 benzi, asfaltate, autostrada, vedere stradala
 • Vecinătăţi magazine, transport public, metrou, hotel, drum urban
 • Acte cadastru, intabulare, rol fiscal, contract de construire, autorizatie de constructie, contract de construire, persoana juridica
 • Alte suprafețe Spatiul este impartit astfel: Spatiu depozitare la parter 700 mp parter, 160 mp spatiu receptie-showroom, bucatarie, birou, grup sanitar, hol acces etaj si spatiu depozitare, etajul 1 spatiu birouri, hol, grup sanitar, sala conferinte 160 mp.
 • Destinații industrial, hala productie, depozit, fabrica
Localizare
Theodor Pallady - lângă Theodor Pallady/Drumul intre Tarlale
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 18.02.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
Alexandru Dedu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
CAVAR CENTER - str Turnu Magurele, nr 270D, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Alexandru Dedu
EXPERT IMOBILIAR
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc