0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - Chitila

Spatiu industrial - Chitila

Reper: lângă Rudeni

 1702RUN8206 
click pentru zoom
20 Poze
 • Suprafata utila 3200 m2
 • Suprafata const 3700 m2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
2.390.000

Vanzre birouri si hala ultramoderne inchiriate cu un randament de 9%

Situat in partea de N-V a Bucurestiului, pe soseaua de centura Chitila - Rudeni, acest ansablu de birouri si hale, construite in anul 2009, sunt situate pe un teren in suprafata de 13.000 mp.

Acest ansamblu constituit din cladirea de birouri, in suprafata de 1.100 mp, structurata in P+1 si zona industriala in suprafata de 2.100 mp, ce cuprinde un numar de 3 hale: doua hale in partea din fata (lipite de zona de birouri) si o a treia hala mai mare, in partea din spate.

Hala principal este dotata cu macarale si poduri rulante de mare capacitate.

Exista platforma betonata, acces pentru tiruri, parcari pentru toate tipurile de masini, paza permanenta, sistem de supraveghere si monitorizare video.

Chiar in cladire se gaseste provider-ul de internet: Digicom.

Exista record la toate utilitatile: electricitate, gaz si apa.

In caz de necessitate, exista si un generator electric.

Chiria este de 17.500 euro/luna, adica 210.000 euro/an

Hunnebeck Romania face parte din consortiu international de origine Americana: Brand Energy & Infrastructure Services, lider mondial in domeniu cu o cifra de afaceri de peste 5 mld. dolari. Acesta este furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru piețele de infrastructură din întreaga lume. Hunnebeck Romania cuprinde o gama extinsă de servicii ce include schele și echipamente de acces, servicii de protecție împotriva coroziunii, servicii de anvelopare și vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare și eșafodaj. Clienții Brand beneficiază de o rețea bine sudată ce cuprinde peste 225 de filiale localizate în 30 de țări pe întreg cuprinsul globului și de o forță de muncă impresionantă: 22.000 de specialiști de nivel international.

Hunnebeck Romania reflectă o puternica recunoaștere pe piață și o bogata istorie "Hünnebeck" - un nume a cărui origine ne duce înapoi în timp, la anul 1929 și care a devenit de atunci sinonim cu cele mai inovatoare produse destinate cofrării betonului. Totodată, ne putem prezenta acum și ca o filială cu drepturi depline a corporației Brand Energy and Infrastructure Services. Sub acest nou nume, vom continua să oferim clienților noștri sisteme de cofrare și eșafodaj: cofraje pentru pereți și planșee, sisteme pentru asigurarea securității muncii și sisteme de susținere destinate unui număr mare de aplicații în infrastructură, construcții civile și rezidențiale, comerciale și industriale. Totodată, asigurăm servicii de consultanță tehnică, logistică pe șantier, servicii de curățare și reparare, asistență în șantier. De asemenea, punem la dispoziție clienților sistemele noastre sigure de schele pentru a asigura accesul la înălțime.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Băi 4
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  mocheta, gresie, lavabil, geamuri, geamuri term. pvc, calorifere otel, interfon, usa metalica
 • Info imobil mobilat, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, strazi amenajate, apa, curent electric, gaz, telefon, canalizare
 • Vecinătăţi transport in comun, parc
 • Destinații birou, hala productie, fabrica
Localizare
Chitila - lângă Rudeni
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 02.05.2018
Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc