0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu comercial - Mosilor

Spatiu comercial - Mosilor

Reper: lângă str. Pictor Marcel Iancu (fosta str. Arges) nr. 10

 1812RUN10 
click pentru zoom
2 Poze
 • Suprafata const 356 m2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
Propune pret

IN ATENTIA CELOR INTERESATI

FUNDATIA CARITATEA, persoana juridica de drept privat, cu sediul in Bucuresti, str. Dunarea Albastra nr. 6, sector 3, telefon 031-425.35.30, fax 031-425.35.34, formuleaza prezenta

INVITATIE LA NEGOCIERE

pentru stabilirea conditiilor de vanzare a imobilului, proprietatea Fundatiei Caritatea, situat in Bucuresti, str. Pictor Marcel Iancu (fosta str. Arges) nr. 10, sector 2, compus din constructie (C1, C2, C3, C4) cu o suprafata construita la sol totala de 356 mp si teren (construit si neconstruit) in suprafata totala de 598 mp, inscris in Cartea Funciara a Municipiului Bucuresti - Sector 2 sub nr. 215594, avand nr. cad. 215594, in conditiile si termenii de mai jos:

1. Prezenta invitatie la negociere este adresata oricaror persoane fizice sau juridice interesate de cumpararea bunului imobil.

2. Ofertele vor fi ferme si irevocabile, vor cuprinde numele sau denumirea completa a participantului, termenul de valabilitate a ofertei, datele complete de identificare a ofertantului, persoana de contact, pretul oferit, modalitatea de plata, garantiile care pot fi acordate in cazul platii esalonate a pretului si orice alte detalii pertinente referitoare la cumpararea imobilului.

3. Ofertele cu informatiile solicitate pot fi inregistrate la registratura Fundatiei Caritatea sau transmise exclusiv prin scrisoare recomandata, la adresa indicata mai sus pana la data limita. Ofertele transmise dupa data limita sau prin alte mijloace de comunicare (fax sau e-mail) nu vor fi luate in considerare.

4. Fundatia Caritatea este persoana juridica de drept privat, prin urmare acest acest anunt nu este supus legislatiei privind achizitiile publice. Prin formularea ofertei si transmiterea acesteia in oricare din modalitatile precizate mai sus, ofertantul intelege si accepta ca prezenta invitatie la negociere nu obliga Fundatia Caritatea la semnarea contractului de vanzare si pe cale de consecinta:

4.1. Fundatia Caritatea isi rezerva dreptul de a revoca prezenta invitatie la negociere in orice moment, fara nici o raspundere din partea sa, fara a fi obligata sa prezinte o justificare sau sa indeplineasca orice formalitati;

4.2. Fundatia Caritatea isi rezerva dreptul de a evalua ofertele primite in conformitate cu criterii proprii de evaluare, in cadrul unui proces intern de analiza si selectie a ofertelor care va avea caracter confidential si al carui rezultat nu va fi facut public;

5. Fundatia Caritatea se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor continute in ofertele primite.

6. Fundatia Caritatea ofera imobilul spre vanzare in situatia lui actuala (AS-IS) fara nici un fel de garantii referitoare la posibilitatile urbanistice ale terenului sau situatia fizica a cladirii.

7. Fundatia Caritatea isi rezerva dreptul de a negocia cu participantii si de a solicita garantii pentru a asigura respectarea termenilor ofertei.

8. Aceasta invitatie la negociere nu constituie o obligatie pentru Fundatia Caritatea de a instraina imobilul mentionat. Numai participantii selectati vor fi invitati la negociere.

Relatii suplimentare la tel. 031-425.35.30 / 425.35.31 / 425.35.32

Data limita pentru primirea ofertelor: 30.06.2017, ora 17.00.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • structura caramida
 • Finisaje/
  Utilităţi
  iluminat exterior, apa
 • Info imobil nemobilat, interiorul necesita renovari, amplasat in imobil vechi, strazi amenajate, vedere stradala, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, piata, transport in comun, parc, bar/pub
 • Acte persoana juridica, poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal
Localizare
Mosilor - lângă str. Pictor Marcel Iancu (fosta str. Arges) nr. 10
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 12.06.2017
Contactează-ne
Contactează agentul:
Fundatia Caritatea
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Str. Dunarea Albastra nr. 6, sector 3, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Fundatia Caritatea
FUNDATIA CARITATEA
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc