0
0
Adaugă anunţul tău

Birou - Unirii

Reper: lângă Str. Cuza Voda

 1810RUN8622 
click pentru zoom
14 Poze
 • Suprafața utilă 80 m2
 • Suprafața const 88 m2
 • Suprafața teren 100 m2
 • Construcție 1930
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
130.000

Va prezint spre vanzare o casa nici prea mare, nici prea mica, insa care poate avea mai multe destinatii, in functie de dorinta viitorilor proprietari.

Casa pe care v-o prezint a fost construita in anii 1930 insa a beneficiat, in 2013, de o serie de imbunatatiri majore, care o fac aproape noua. Mai exact, grinzile dintre demisol si parter au fost intarite, peretii au fost intariti cu 'plasa de Buzau' crescand, astfel, rezistenta lor - peretii interior fiind din caramida. Facand aceste lucrari, implicit a fost schimbata si toata instalatia electrica. Finisajele alese sunt de calitate, centrala termica Ariston, scara interioara a fost facuta la comanda, inclusiv usa de la intrarea in casa a fost reconditionata si pastreaza o parte din farmecul caselor de altadata. In camerele de la parter sunt instalate 2 aparate de aer conditionat. Fatada casei, refacuta acum cca. 7 ani, este intr-o stare foarte buna.

Casa este dotata cu video-interfon, sunt 6 camere video instalate si sistem de alarma.

Construita pe 2 niveluri, demisol si parter, casa are 4 camere (2 la demisol si 2 la parter), 1 baie la parter si 1 bucatarie la demisol. La parter se mai gaseste si o magazie, foarte buna pentru depozitat lucruri. Suprafata totala a casei este de 95 mp iar curtea libera este de aproape 60 mp.

Cine este cumparatorul potrivit pentru aceasta proprietate? Acela care cauta o casa in care sa se poata muta sau pe care sa o poata inchiria cu o investitie minima de timp si bani. Casa a fost inchiriata imediat dupa ce a fost renovata si a avut destinatia de birou. Ca atare, isi poate pastra usor aceasta utilitate. Compartimentarea permite si destinatia de locuinta, sau locuinta si birou.

In ce priveste zona in care este localizata, aceasta este o strada de case cu regim de inaltime mic, adiacenta Bd. Cantemir si la 5 minute mers pe jos de statia de metrou Tineretului. Accesul este facil spre Unirii- Universitate, spre Sudul sau Estul orasului, fie cu mijloacele de transport in comun, fie cu masina. Zona este linistita, casa fiind pozitionata suficient de departe de bulevard.

Actele proprietatii sunt pregatite pentru vanzare, cautam cumparatorul potrivit.

Va invit sa ma contactati, sa stabilim o vizionare!

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Baie 1
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  gresie, parchet, lavabil, faianta, geamuri, geamuri term. pvc, calorifere otel
 • Info imobil nemobilat, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, apa, curent electric, gaz, telefon, canalizare, cablu tv
 • Vecinătăţi magazine, restaurant, scoala, gradinita, transport in comun, hotel, parc, piata, metrou
Localizare
Unirii - lângă Str. Cuza Voda
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 27.04.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Ursu Ramona
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bd. Dacia 65, parter, ap. 1, Sector 1, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Ursu Ramona
MISS HOUSE
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc