0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 3 camere - Unirii

Apartament - 3 camere - Unirii

Reper: lângă Libertatii-Comision 0%

 1715RUN1787 
click pentru zoom
27 Poze
 • Etaj etaj 3/P+5
 • Suprafaţa utilă 115 m2
 • Suprafaţa constr. 135 m2
 • Construcţie 2007
 • Camere 3
 • Dormitoare 2
 • Balcoane 2
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
185.000

Realkom Agentie Imobiliara Unirii va ofera spre vanzare

APARTAMENT 3 CAMERE IN ZONA UNIRII, CU INTRARE STRADALA SI VEDERE MIXTA, CU ORIENTARE CARDINALA PE SUD-EST, BENEFICIIND ASTFEL DE LUMINA NATURALA PE TOT PARCURSUL ZILEI

COMISION 0% la cumparare

Zona Unirii a starnit intotdeauna interesul investitorilor, fiind una dintre principalele zone ale Capitalei, cu cele mai bune investitii facute si de asemenea a provocat cele mai pretentioase persoane, sa achizioneze apartamente intr-o zona cu notorietate.

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Unirii, pe strada Episcop Chesarie, in imediata apropiere a Pietei Unirii, Parcul Carol, Bulevardul Libertatii, in imobil cu intrare stradala si vedere mixta.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al imobilului de 5 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata total construita a apartamentului este de 135 mp, suprafata utila este de 107 mp, iar daca includem si cele 2 balcoane de care dispune apartamentul, se ajunge la o suprafata utila totala de 116 mp. Important de mentionat este ca unul dintre balcoane, il putem numi chiar terasa, unde vara se poate amenaja un mic loc de petrecut serile sau chiar un loc de relaxare la cafeaua de dimineata.

Contine: 3 camere, livingul avand aproape de 30 mp si 2 dormitoare cu suprafete de 21 mp si 18 mp, 1 bucatarie open space cu livingul, 2 grupuri sanitare, cel de serviciu cu cabina de dus si 2 balcoane generoase. Constructia este finalizata in anul 2007 pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din rigips si vata minerala la interior, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta.

In imediata apropiere a imobilului, intalnim magazine, scoli, gradinite, restaurante, baruri si cafenele, centre comerciale dar si parcuri. Unul dintre ele este chiar parcul Carol, la mai putin de 2 minute de complexul unde se afla apartamentul de 3 camere acum de vanzare.

Fie ca se doreste ca apartamentul sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, putem spune despre zona Unirii , ca aceasta dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa si de elita - scoli, gradinite, cafenele, apropierea de teatre, centre comerciale mari, etc.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurante, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Casa Poporului, Natiunile Unite, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Palatul Parlamentului, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian, Piata Libertatii, Parcul Carol.

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie. Centrala care incalzeste apartamentul este marca Junkers.

Strazile sunt amenajate, trotuarele curate si mari astfel incat seara puteti face o plimbare linistita si relaxanta?.la promenada. In mod deosebit, ca tot a venit vorba de plimbari de seara, vreau sa stiti ca de asemenea acest complex cu 6 blocuri, toate de 5 etaje, are si o curte interioara amenajata cu bancute si spatii verzi, unde o sa gasiti o adevarata oaza de liniste. Fotografiile sunt relevante, zic eu.

Vederea din apartament este mixta, orientarea cardinala fiind spre SUD-EST, in acest fel beneficiind de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

La capitolul Finisaje si Dotari, apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, usa de intrare din metal, usi interioare din lemn si geamuri termopan Rehau dar si de 3 unitati de aer conditionat Haier.

Imobilul este amplasat in Complexul City Center, un complex cu notorietatea si garantia constructiei bine facute. Datorita bunei pozitionari a imobilului durata deplasarii pana la Parcul Carol este de mai putin de 2 minute,iar pana la Piata Unirii si metrou Piata Unirii, mai putin de 15 minute, asadar accesibilitatea este garantata.

Agentia Imobiliara RealKom va ofera apartamente de vanzare in zona Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii.

www.realkom.ro

http://www.realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-unirii-oferta-vanzare-apartament-3-camere-unirii-libertatii-comision-0/1740

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: CRISTI STANCIU

MOBIL: 0723.620.112

E-MAIL:

WEB: www.realkom.ro

www.cristi-stanciu.ro

www.imobiliare-unirii.ro

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 2
 • structura beton
 • Impartire decomandat
 • balcoane 2
 • Altele telefon
  parcare
  2 dormitoare
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, jaluzele verticale, calorifere aluminiu, aer conditionat, interfon, lift, usa metalica, administrare, iluminat exterior, subsol, contor apa
 • Info imobil nemobilat, interior in stare foarte buna, interior curat, imobil in stare exceptionala, centrala proprie a apartamentului, strazi amenajate, vedere mixta, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant
 • Acte contr. vanzare-cumparare, titlu de proprietate, persoana particulara, poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal
 • Alte suprafețe 2 Balcoane.
 • Destinații rezidenta,birou
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 09.11.2017
Contactează-ne
Contactează agentul:
Cristi Stanciu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Calea Calarasilor nr. 173, parter, sector 3
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Cristi Stanciu
RealKom
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc