0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 3 camere - Pipera

Apartament - 3 camere - Pipera

Reper: nespecificat

 1850RUN7 
click pentru zoom
11 Poze
  • Etaj etaj 7/P+7
  • Suprafaţa utilă 90.8 m2
  • Suprafaţa constr. 110 m2
  • Camere 3
  • Dormitoare 2
  • Balcoane 1
  • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
110.000
se adauga TVA

Ansamblul residential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta.

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY.

Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 10 minute.

Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti

Locatarii vor beneficia de o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp.

Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri de parcare subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa/Atlas Concorde, obiecte sanitare Roca Design/Sanycces, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi rapide si silentioase Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri.

Angajamentul nostru fa?? de calitate, dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor se va realiza in doua etape :

Etapa 1 : Blocurile A2 si B1 – toamna acestui an

Etapa 2 : Blocurile A1 si B2 – primavara anului viitor

Mai multe detalii despre ansamblu regasiti pe site-ul proiectului.

Pachetul de achizi?ie trebuie s? includ? ?i un loc de parcare, disponibil la pre?ul de 7500 Euro + TVA.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
  • grupuri sanitare 2
  • structura beton
  • balcon 1
  • Altele 2 dormitoare
  • Finisaje/
    Utilităţi
    parchet, marmura, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, aer conditionat, sensor pentru incendii, interfon, scara interioara, lift, usa metalica, iluminat exterior, subsol, contor apa, contor caldura, boxa, canalizare, apa, 2 dormitoare
  • Info imobil nemobilat, interior nou, amplasat in imobil nou, imobil in stare exceptionala, centrala proprie a apartamentului, vedere mixta, acces mixt
  • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, transport in comun, parc, lac, padure, drum national, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, metrou
  • Destinații rezidenta
Localizare
Pipera -
Foto
Ultima actualizare a ofertei: 04.10.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
4CITY
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Soseaua Bucuresti Nord nr. 10B
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
4CITY
4 CITY
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc