0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 3 camere - Pipera

Apartament - 3 camere - Pipera

Reper: lângă Aviatiei-Pipera, Pipera Plaza, Global City, OMV Pipera

 1850RUN17 
click pentru zoom
26 Poze
 • Suprafaţa utilă 87.42 m2
 • Suprafaţa constr. 107.95 m2
 • Construcţie 2019
 • Camere 3
 • Dormitoare 2
 • Balcoane 1
 • Metrou Da
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
107.950
se adauga TVA

Apartament 3 camere,zona Pipera-Aviatiei,direct dezvoltator,discount 5000 euro!!!

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta.

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY.

Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute.

Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti.

Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp.

Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare.

Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri.

Angajamentul nostru fa?? de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape :

Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018

Etapa 2 : Termen finalizare luna Aprilie 2019

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grupuri sanitare 2
 • structura beton
 • Impartire decomandat
 • balcon 1
 • Altele 2 dormitoare
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, spoturi, aer conditionat, interfon, scara interioara, lift, usa metalica, bucatarie deschisa, menaj, paza, paza non-stop, iluminat exterior, subsol, boxa, canalizare, apa, 2 dormitoare
 • Info imobil nemobilat, imobil in stare exceptionala, centrala proprie a apartamentului, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt
 • Vecinătăţi magazine, gradinita, scoala, transport in comun, drum urban, aeroport, bar/pub, restaurant, metrou
Localizare
Pipera - lângă Aviatiei-Pipera, Pipera Plaza, Global City, OMV Pipera
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 20.09.2019
Contactează-ne
Contactează agentul:
4CITY
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Soseaua Bucuresti Nord nr. 10B
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
4CITY
4 CITY
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc