0
0
Adaugă anunţul tău

Garsoniera - Drumul Taberei

Reper: lângă Frigocom

 1715RUN2034 
click pentru zoom
20 Poze
 • Etaj etaj 1/P+4
 • Suprafaţa utilă 34 m2
 • Suprafaţa constr. 42 m2
 • Construcţie 1974
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
€/luna 240

RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre INCHIRIAT

GARSONIERA DRUMUL TABEREI-FRIGOCOM

Zona Drumul Taberei este parte integrata a sectorului 6, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Garsoniera este localizata in zona Drumul Taberei, pe Aleea Dealul Macinului, in imobil cu acces stradal si vedere stradala din imediata apropiere de Bulevardul Timisoara.

Etaj: Garsoniera este pozitionata la etajul 1al imobilului de 4 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a garsonierei este de 42 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 34 de mp, iar daca includem si Suprafata Utila Totala de 34 mp.

Constructia este finalizata in anul 1974, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Drumul Taberei una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca aceasta garsoniera situata pe Aleea Drumul Macinului, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona Drumul Taberei acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Drumul Taberei dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Bulevardul Timisioara, Strada Valea Oltului, Parc Moghioros, Piata Moghioros, Plaza Romania.

Acte: Garsoniera detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate, dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din garsoniera este stradala, iar accesul este stradal.

Garsoniera care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi este orientat cardinal pe SUD-EST, beneficiind astfel de lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera garsoniere de inchiriere si de vanzare in zona Drumul Taberei, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

http://realkom.ro/anunt/inchirieri-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-oferta-inchiriere-garsoniera-drumul-taberei-frigocom/2095

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, garsoniera putand fi vazuta in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

E-MAIL:

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grup sanitar 1
 • Altele telefon
  parcare
  un dormitor
 • structura beton
 • Impartire decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, galerii perdele, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, bucatarie mobilata, bucatarie echipata, frigider, aragaz, administrare, iluminat exterior, subsol, contor apa
 • Info imobil mobilat, mobilier clasic, interior in stare foarte buna, interior curat, imobil in stare buna, incalzire prin termoficare, strazi amenajate, vedere stradala, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant
 • Acte contr. vanzare-cumparare, titlu de proprietate, persoana particulara, poseda numar cadastral, carte funciara, rol fiscal
 • Destinații rezidenta,birou
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 13.11.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Marian Popa
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Calea Calarasilor nr. 173, parter, sector 3
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Marian Popa
REALKOM DIVISION
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc