0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 2 camere - Dorobanti

Apartament - 2 camere - Dorobanti

Reper: nespecificat

 1764RUN19961 
click pentru zoom
14 Poze
 • Etaj etaj 6/P+7
 • Suprafaţa utilă 55 m2
 • Suprafaţa constr. 67 m2
 • Construcţie 2009
 • Camere 2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
116.350

Va prezentam spre vanzare un apartament de doua camere spatios, semidecomandat, situat intr-un imobil nou, cu an de constructie 2009, in apropiere de Calea Dorobanti. Specificul imobilului, cat si zona in care este amplasat creeaza un ambient placut, adecvat cerintelor vietii moderne. Imobilul este unul exclusivist, impecabil, cu doua lifturi si receptie, cat si paza si supraveghere video 24/24.

Apartamentul are o compartimentare semidecomandata, o suprafata construita totala de 67 mp si o suprafata utila de 55.02 mp. In partea dreapta a zonei de acces regasim un spatiu generos de depozitare de aproximativ 5 mp, iar in partea stanga baia, complet finisata si utilata cu bun gust, intr-un ton neutru, cu materialele de buna calitate. Mai apoi, din hol trecem inspre zona de zi, unde regasim un living spatios in forma dreptunghiulara plus zona de bucatarie (open-space) in suprafata de 32 mp, ce poate cu usurinta acomoda doua spatii: unul de relaxare (canapea si comoda), in partea stanga si un spatiu de birou in partea dreapta. Desi open-space, zona de bucatarie ar putea fi delimitata printr-un geam de sticla pe intreaga inaltime a apartamentului, pastrand astfel luminozitatea zonei de zi. O camera separata o reprezinta dormitorul de aproape 11 mp, Ambele camere au geamuri exterioare orientate spre Est catre un spatiu neobturat, ceea ce va asigura suficienta lumina in apartament pe intreaga perioada a zilei.

Apartamentul beneficiaza de finisaje premium, atent alese, si de un ambient primitor. Acesta este finisat intr-un ton neutru si beneficiaza de centrala proprie de apartament, contorizare individuala, un apartat de aer conditionat instalat in zona de zi, intrare securizata interfon, supraveghere video si paza 24/24, cat si de doua ascensoare Schindler de patru persoane.

In vecinatate regasim mijoace de transport RATB (tramvaie 1, 46, autobuze 131, 182,301, 330, 331, 335 - statia Calea Dorobantilor), metrou (10 minute mers pe jos de metrou Stefan cel Mare), parc, farmacii, hypermarket (Mega Image Shop&Go - 1 minut, Mega Image Metropolis Center - 5 minute), educatie (Colegiul Na?ional Ion Luca Caragiale, Liceul Teoretic Alexandru Vlahu?? etc.), sanatate (Spitalul Euroclinic - Reteaua de sanatate REGINA MARIA, Spitalul Floreasca), numeroase restaurante si cafenele in apropiere, etc.

Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati!

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grup sanitar 1
 • Impartire semi-decomandat
 • Finisaje/
  Utilităţi
  calorifere aluminiu, geamuri termopan, parchet, marmura, gresie, faianta
 • Info imobil centrala proprie a apartamentului
 • Vecinătăţi parc, scoala, magazine
 • Acte poseda numar cadastral
 • Destinații Rezidenta, Birou
Localizare
Dorobanti -
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 23.06.2017
Contactează-ne
Contactează agentul:
Catalin Socol
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Piata Victoriei, Bld.Iancu de Hunedoara,Nr.2, Bl.H6, Sc.A Ap.2 ,Sector 1 , Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Catalin Socol
CGA HOME CONSULTING
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc