0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
»
Apartament - 6 camere - Baneasa

Apartament - 6 camere - Baneasa

Reper: lângă Ambasada SUA

 1809RUN464 
click pentru zoom
15 Poze
 • Etaj etaj 4/P+4
 • Suprafaţa utilă 330 m2
 • Suprafaţa constr. 550 m2
 • Construcţie 2007
 • Camere 6
 • Balcoane 3
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
875.000

Vanzare penthouse cu sase camere in Baneasa, langa Ambasada SUA

Va prezentam un penthouse cu sase camere situat la al patrulea etaj (ultimul) al unui imobil din selectul complex Baneasa Residence, langa Ambasada SUA.

Este compus din 6 camere, bucatarie, 4 bai, 3 terase si holuri. Suprafata totala este de 550 mp, din care 330 mp reprezinta suprafata incaperilor, iar 220 mp suprafata teraselor.

Aceasta locatie de lux, cu camere inalte, somptuoase, a fost finisata, pardosita, tapetata, decorata, mobilata si utilata cu elemente de exceptie, imaginea de ansamblu fiind cu totul deosebita, aristocratica. Mobilierul este format din piese de calitate exceptionala, realizate de manufacturieri de marca si alese una cate una cu bun gust si rafinament. Peretii camerelor sunt innobilati de un tapet italienesc, ales variat in functie de destinatia incaperilor, iar pardoselile sunt realizate din parchet. Ferestrele inalte si largi - care lumineaza cu darnicie camerele - sunt invaluite de draperii si perdele bogate, facute din materiale de calitate.

Imediat ce patrunzi in penthouse te intampina livingul, cea mai mare dintre incaperi, iar de aici - trecand pe sub o arcada sustinuta de doua coloane superbe -, ajungi in sufragerie, o incapere distinsa in care poti servi masa. Imediat langa sufragerie, asa cum este normal, se afla bucataria unde, datorita utilatarii si mobilarii pe masura intregului, se pot prepara, repede si elegant, mancarurile favorite.

Zona intima a apartamentului este formata din trei dormitoare, fiecare avand baia sa. Cel mai mare dintre acestea, cel matrimonial, are tot ce va doriti pentru a va reface energiile, este spatios, are dressing si iesire spre terasa. Celelalte doua sunt cochete, primitoare si pot aduce bucurie copiilor sau celorlalti membri de familie care vor locui aici. A sasea incapere este amenajata ca biblioteca sau birou; aici puteti lectura, studia sau lucra intr-o atmosfera elevata. Hainele pot fi pastrate in dressinguri, care sunt suficiente astfel incat sa nu fie necesare alte piese de mobilier.

Intregul este completat de trei terase, cu suprafata totala de 220 mp, care va ofera o priveliste panoramica deosebita, spre trei puncte cardinale. In functie de momentul zilei, de modul in care bate soarele si de cum doriti sa va expuneti la soare, puteti alege terasa pe care sa va petreceti timpul.

Accesul in penthouse se face cu o cartela speciala cu care, folosind liftul, puteti urca pana in interior.

Imobilul a fost construit in anul 2007 si a fost proiectat astfel incat sa reziste si la cutremure de gradul 9 pe Scara Richter. Este localizat aproape de Ambasada SUA si este monitorizat si sigur. In subsolul imobilului aveti doua locuri de parcare si o boxa in care se pot depozita diverse lucruri.

Aceasta locatie superba poate fi cumparata impreuna cu anumite piese de mobilier despre care se va discuta de la caz la caz.

 

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Băi 4
 • Impartire decomandat
 • balcoane 3
 • Finisaje/
  Utilităţi
  gresie, parchet, tapet, lavabil, faianta, geamuri pvc, geamuri, calorifere da, interfon, lift, usa metalica, masina de spalat
 • Info imobil mobilat, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt, apa, curent electric, gaz
 • Vecinătăţi parc
 • Acte contr. vanzare-cumparare
 • Destinații rezidenta
Localizare
Baneasa - lângă Ambasada SUA
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 14.12.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Sebastian Sive
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Sebastian Sive
CREATIVAE DOMUS
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc